Annons

Washington Wizards - NBA odds 23/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Washington Wizards

Hela spelschemat

Det har hänt grejer i Washington under sommaren. Klubbens general manager Tommy Sheppard fick sparken i våras efter att laget missat slutspel två år i rad. Lagets kanske största stjärna Bradley Beal byttes bort till Phoenix Suns i juni. Beal hade tillhört Wizards sedan 2012. En annan av lagets bästa spelare Kyle Kuzma skrev på ett maffigt nytt kontrakt i somras och tanken är nog att Kuzma ska leda detta lagbygge framöver. Flera spelare har lämnat och nya ansikten har kommit in. Tålamodet har börjat tryta i huvudstaden att man bör ta sig tillbaka till slutspelet snarast. Frågan är bara om detta lagbygge behöver tid eller är redo att ta steget under NBA 2923/24? 

Odds på Washington Wizards NBA 2023/24 

Se utvalda NBA odds i tabellen på Washington Wizards i NBA 23/24.  

Odds: NBA 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Går till slutspel 11,00

Styrkor: 

Jordan Poole är en fin värvning av Wizards och han var med och vann NBA 2022 med Golden State Warriors. Tillsammans med Kuzma är nog tanken att Poole ska leda lagets offensiv. Poole är bara 24 men har redan fin rutin av ligan och det finns stor potential att dessa två herrar kan skapa ett fint samarbete. De båda snittade runt 20 poäng per match ifjol och denna siffra kan mycket väl förbättras om de får spelet att stämma på offensiva planhalva.    

 
Svagheter:  

Tappet av Beal kan svida rejält för laget. Även Kristaps Porzingis har lämnat Wizards inför säsongen. Trion Beal-Porzingis-Kuzma räknades som lagets stora stjärntrio. Nu är två tredjedelar borta från denna trio och detta bör påverka laget negativt i alla fall till en början. Risken finns definitivt här att lagets offensiv har försämrats ganska rejält och att Kuzma kommer att få dra ett allt för tungt lass. Det gäller att laget hittar nya vägar framåt för annars riskerar man att tappa mark mot de bättre lagen tidigt under nästkommande säsong.  

 
Fakta om laget:  

Washington Wizards går in i sin 50:de NBA-säsong under sitt nuvarande namn. Laget kommer från Washington D.C och sina hemmamatcher spelar man i Capital One Arena. Man tillhör Southeast Division och Eastern Conference. En NBA-titel har det blivit för Wizards genom historien och den vann man 1978. Några av Wizards största spelare genom tiderna är Michael Jordan, Wes Unseld, Elvin Hayes, Gus Johnson, Walt Bellamy, Gilbert Arenas, Earl Monroe, Phil Chenier och Greg Ballard.  


 
Historik:  

Washington Wizards bildades 1961 i Chicago under namnet Chicago Packers. 1963 flyttade klubben till Baltimore och blev Baltimore Bullets. 1973 flyttade man till USA:s huvudstad och tog namnet Capital Bullets som sedan ändrades till Washington Bullets. 1997 ändrade man sitt namn till det nuvarande namnet Washington Wizards. 1978 vann man sin första och enda NBA-titel. Laget tog sig även till tre andra NBA-finaler under 70-talet men man förlorade alla dessa. Sedan dess har man inte varit i en NBA-final.   

Spelschema, Washington Wizards

Spelschema, NBA Odds 2023/24

Kommentarer

Feedback