Annons

Toronto Raptors - NBA odds 23/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Toronto Raptors

Hela spelschemat

Efter en tung säsong så fick Raptors huvudtränare Nick Nurse foten i april. I juni presenterades hans ersättare serben Darko Rajakovic. Detta blir Rajakovics första huvudtränaruppdrag i NBA, han har de senaste åren varit assisterande tränare i Memphis Grizzlies. Nu siktar man på en omstart och att ta sig tillbaka till slutspelet. Rajakovic lär bygga spelet kring stjärnan Pascal Siakam, som snittade 24,2 poäng per match under den förra säsongens grundserie. Under sommaren har man även hämtat in tysken Dennis Schröder som blev utsedd till basket-VM:s MVP efter att ha lett sitt landslag till en guldmedalj.  

Odds på Toronto Raptors NBA 2023/24 

Se utvalda NBA odds i tabellen på Toronto Raptors i NBA 23/24.  

Odds: NBA 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Går till slutspel 2,40

Styrkor: 

Rajakovic och Schröder har jobbat tillsammans tidigare och Schröder har sagt att han valde Raptors mycket tack vare sin goda relation till Rajakovic. Här finns det potential för Raptors att man lyckas bygga om laget snabbt och hitta tillbaka till slutspelet redan denna säsongen. Schröder var grym i VM och kan han fortsätta sin fina form kommer laget lyfta rejält. Siakam blev uttagen till All-Star i vintras, vilket vittnar om hans klass. Scottie Barnes har potential att slå igenom stort och detta kan hända redan under kommande säsong.    

 
Svagheter:  

Det kan ta tid att bygga om ett lag och Rajakovic saknar erfarenhet från att vara huvudtränare för ett NBA-lag. Frågan är om lagbygget kommer att vara redo för slutspel redan i år eller om kommande säsong blir ett rent ombyggnadsår. Raptors har fin kvalitet i sitt lag, men förra säsongen var tung och det kan ta tid för vissa av spelarna att hitta tillbaka till det vinnande spåret.  

 
Fakta om laget:  

Toronto Raptors gör sin blott 29:de säsong i NBA. Raptors kommer från Kanadas största stad Toronto som ligger i delstaten Ontario. Hemmamatcherna i Atlantic Division och Eastern Conference spelar man i Scotiabank Arena. Sin första och enda NBA-titel vann man 2019. Några av de bästa spelarna från klubbens historia är Kyle Lowry, Kawhi Leonard, DeMar DeRozan, Vince Carter, Chris Bosh, Antonio Davis och Jonas Valanciunas.  


 
Historik:  

Toronto Raptors bildades 1995 och började direkt med att spela i NBA. Under sin relativt korta historia så har man lyckats med att vinna NBA en gång, 2019. 2007 vann man sin första divisionstitel och detta har man lyckats med totalt sju gånger. Sedan man vann NBA 2019 har man missat slutspel på två av fyra försök.  

Spelschema, Toronto Raptors

Spelschema, NBA Odds 2023/24

Kommentarer

Feedback