Annons

San Antonio Spurs - NBA odds 23/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, San Antonio Spurs

Hela spelschemat

The Spurs kom sist i Western Conference ifjol med endast 22 vinster under grundserien. Det är nu tio år sedan laget senast vann en NBA-titel och man har långsamt dalat ner på rankingen i ligan. Just nu har man missat fyra slutspel i rad och detta är nog ingen glad över nere i Texas. Nu gäller det att vända den negativa trenden. Ett steg på denna väg var att Spurs vann NBA-draften 2023 och man valde den mycket lovande fransmannen Victor Wembanyama som förstaval. Frågan är om denna säsong blir början på vändningen för Spurs?

Odds på San Antonio Spurs NBA 2023/24 

Se utvalda NBA odds i tabellen på San Antonio Spurs i NBA 23/24.  

Odds: NBA 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Går till slutspel 9,00

Styrkor: 

Truppen är ung och ser ut att ha en fin potential. Nu gäller det att huvudtränare Popovich klarar av att utveckla alla unga spelare och ser till att laget plockar fler segrar än under den förra säsongen. Wembanyama kommer att få chansen direkt och han kan mycket väl göra ganska stora avtryck redan under sin första säsong i ligan. Det kan egentligen inte gå värre än hur det gick för laget ifjol, så detta ger mindre press på den unga truppen att ta steg lite långsammare och utan någon större press.

 
Svagheter:  

Trots att pressen på laget inte borde vara särskilt stor så verkar det som att hypen kring Wembanyama bara blir större och större bland fansen ju närmre säsongsstarten som vi kommer. Frågan är hur det kommer påverka laget i allmänhet och den unge fransmannen i synnerhet? Spurs var usla ifjol och det kan bli svårt att bli ett vinnande lag direkt efter bara en sommar emellan. Tålamod kan vara nyckeln här och om fansen börjar bygga upp frustration vid lite sämre resultat så lär detta inte gynna lagets spel.

 
Fakta om laget:  

San Antonio Spurs går nu in i sin 48:e säsong i NBA. Laget tillhör Southwest Division och Western Conference. Man spelar sina hemmamatcher i Frost Bank Center som ligger i San Antonio i delstaten Texas. The Spurs har vunnit fem NBA-titlar, den första vann man 1999 och den senaste plockade man hem 2014. Några av laget mest framstående spelare genom historien är Tim Duncan, David Robinson, George Garvin, Tony Parker, Manu Ginobili, Bruce Bowen, Sean Elliott och Avery Johnson.


 
Historik:  

Klubben bildades 1967 i Dallas och hette till en början Dallas Chaparrals. Laget tillhörde då ABA. 1973 bytte man stad i Texas och flyttade till San Antonio, man tog även då klubbens nuvarande namn San Antonio Spurs. 1976 debuterade The Spurs i NBA. Det dröjde dock till 1999 innan man lyckades nå en NBA-final, då vann man även sin första NBA-titel. Efter 1999 har man tagit sig till fem NBA-finaler och vunnit fyra av dessa: 2003, 2005, 2007 och 2014.

Spelschema, San Antonio Spurs

Spelschema, NBA Odds 2023/24

Kommentarer

Feedback