Annons

Portland Trail Blazers - NBA odds 23/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Portland Trail Blazers

Hela spelschemat

Portland Trail Blazers går in i en NBA-säsong utan Damian Lillard för första gången sedan 2011/12. Trots att laget missade slutspel snittade Lillard 32,2 poäng per match under förra årets grundserie. Hans bästa snitt under sin redan stora karriär. Lillard byttes bort till Milwaukee Bucks i slutet av september. I retur fick Trail Blazers Jrue Holiday, Deandre Ayton och Toumani Camara. Holiday byttes lite senare bort direkt till Boston Celtics. Nu återstår det att se om man kan bygga upp något nytt och bättre utan sin storstjärna när NBA 2023/24 drar igång.  

Odds på Phoenix Suns NBA 2023/24 

Se utvalda NBA odds i tabellen på Phoenix Suns i NBA 23/24.  

Odds: NBA 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Går till slutspel 11,00

Styrkor: 

Det har varit en hektisk sommar för laget och nu står man med en ny trupp av spelare som ska ta laget mot ett efterlängtat slutspel. Man har fått in Deandre Ayton, Robert Williams III, Malcolm Brogdon och Toumani Camara. Unge Scoot Henderson togs in via draften och ska axla Lillards roll som point guard. En nystart som denna kan ge laget en fin ny energi och spelarna kan mycket väl hitta rätt i sitt samspel. Frågan är om laget är redo att redan i år utmana om slutspel eller om detta blir en ren uppbyggnadssäsong för den nya truppen? 

 
Svagheter:  

Lillard är en av ligans bästa spelare och tappet av honom lär svida speciellt under NBA 23/24. Vi tror att Trail Blazers kommer gå en lång och tuff säsong till mötes och att i det korta loppet blir svårt att ersätta Lillards spets. Många stora förändringar på kort tid ger sällan kortsiktiga resultat och dessutom har lagets storstjärna lämnat. Trail Blazers saknar inte duktiga spelare, men vi tror att man kommer falla kort när det gäller kampen om slutspelsplatserna.  

 
Fakta om laget:  

Portland Trail Blazers gör nu sin 54:de NBA-säsong. Laget kommer från staden Portland i Oregon. Man spelar sina hemmamatcher i Northwest Division och Eastern Conference i Moda Center. Man vann sin första och enda NBA-titel 1977. Några av lagets största legendarer genom tiderna är Clyde Drexler, Bill Walton, Terry Porter, Sidney Wicks, Geoff Petrie, Mychal Thompson, Arvydas Sabonis och Scottie Pippen.  


 
Historik:  

Trail Blazers bildades 19070 och gick rakt in i NBA samma år. Man vann sin första NBA-titel 1977 och sedan dess har det varit titeltorka i Portland. Man förlorade två NBA-finaler 1990 och 1992. Efter detta har man inte lyckats med att ta sig till final. Närmast i modern tid var 2019 då man tog sig till Conference-final.  

Spelschema, Portland Trail Blazers

Spelschema, NBA Odds 2023/24

Kommentarer

Feedback