Annons

Phoenix Suns - NBA odds 23/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Phoenix Suns

Hela spelschemat

Laget har gått riktigt starkt i NBA de senaste säsongerna. Med en NBA-final 2021, då man föll mot Milwaukee Bucks. Senast åkte man ut mot de blivande mästarna Denver Nuggets i den andra slutspelsrundan. Kevin Durant gjorde sin första säsong för Suns och han snittade 26 poäng per match i sin nya klubb. Hela tanken med att få in Durant i laget är att Suns ska lyckas gå hela vägen och vinna sin första NBA-titel någonsin. Frågan är om man kan lyckas med detta i NBA 2023/24? 

Odds på Phoenix Suns NBA 2023/24 

Se utvalda NBA odds i tabellen på Phoenix Suns i NBA 23/24.  

Odds: NBA 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinnare NBA 7,00

Styrkor: 

Devin Booker och Kevin Durant öste in poäng för laget i fjol. Nu har man även fått in Bradley Beal i laget efter att man bytt bort Chris Paul. Lägg därtill att ny huvudtränare är Frank Vogel som vann NBA med LA Lakers 2020. Siktet är inställt på ett mål för laget och det är att kamma hem sin första NBA-titel. Allt annat kommer nog att ses som ett misslyckande nere i Phoenix. Det finns så klart en skyhög kvalitet och rutin i detta lagbygge och man går in i NBA 2023/24 som en av de största favoriterna att slåss om titeln.  

 
Svagheter:  

Suns är inte ensamma om att sikta mot att vinna NBA den kommande säsongen. Celtics ser starka ut, Nuggets är regerande mästare, Bucks har satsat rejält och Curry är revanschsugen i San Francisco för att nämna några av de allra största konkurrenterna. Risken finns att pressen på Suns blir för stor och att laget ännu en gång kommer få problem i ett slutspel. Coach Vogel måste sätta sin taktik snabbt och få in laget på det vinnande spåret under grundserien så att man kan ta sig an slutspelet fullt av självförtroende.  

 
Fakta om laget:  

Phoenix Suns går in i sin 56:e säsong i NBA. Man kommer från staden Phoenix i delstaten Arizona. Laget tillhör Pacific Division och Western Conference. Suns spelar sina hemmamatcher i Footprint Center. Laget har aldrig lyckats vinna NBA, men man har genom tiderna förlorat tre NBA-finaler. Några av Suns största spelare genom historien är Steve Nash, Charles Barkley, Kevin Johnson, Shawn Marion, Amar’e Stoudemire, Walter Davis, Jason Kidd och Jeff Hornacek.   


 
Historik:  

Phoenix Suns bildades 1968 och gick direkt in i NBA. Som sagt har Suns aldrig lyckats med att vinna NBA. Men man har i omgångar varit ett av topplagen i ligan. På 70-talet var första gången som man var med och utmanade och man förlorade NBA-finalen mot Boston Celtics 1976. 1993 tog man sig återigen till final men väl där blev giganterna Chicago Bulls för svåra. Den tredje NBA-finalen var 2021 och då föll man mot Milwaukee Bucks.  

Spelschema, Phoenix Suns

Spelschema, NBA Odds 2023/24

Kommentarer

Feedback