Annons

Philadelphia 76ers - NBA odds 23/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Philadelphia 76ers

Hela spelschemat

I mitten av maj fick huvudtränaren Doc Rivers sparken från klubben och han ersattes i början av juni av Nick Nurse, som tränat Toronto Raptors sedan 2018. Nurse vann NBA under sin första säsong i Kanada och nu är tanken att han ska leda Sixers till deras första titel sedan 1983. Det har stormat ganska rejält kring Sixers efter att man åkte ut mot Celtics i våras. En av lagets största stjärnor James Harden sa nej till ett kontraktsförslag från klubben tidigare i somras och ville istället bli bortbytt. Han har ännu inte lämnat Sixers och just nu är det oklart om han stannar eller fortsätter sin karriär i något annat NBA-lag.  

Odds på Philadelphia 76ers NBA 2023/24 

Se utvalda NBA odds i tabellen på Philadelphia 76ers i NBA 23/24.  

Odds: NBA 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinnare NBA 26,00

Styrkor: 

Lagets center Joel Embiid valdes till NBA:s MVP 2023. Vilket innebär att han just nu rankas som den individuellt bästa spelaren i hela ligan. Embiid snittade mycket fina 33,1 poäng per match under fjolårssäsongen. Han är så klart avgörande för lagets anfallsspel och en otrolig offensiv tillgång för Sixers. Danny Green har sajnat ett års kontrakt med klubben under försäsongen. Green har tidigare tillhört 76ers och vunnit NBA tre gånger på annat håll. Han kommer att tillföra fin rutin och avlastning till Embiid.  

 
Svagheter:  

Sopan kring Harden rullar vidare och frågan är mycket det påverkar uppladdningen inför NBA 2023/24 för Sixers? Harden är utan tvekan en mycket bra och meriterad spelare. Han har varit strulig i andra klubbar under sin karriär och nu hamnade han i samma sits i Philadelphia. Om Harden lämnar då finns risken att han lämnar ett ganska stort tomrum bakom sig på planen. Embiid är grym, men då finns risken att Embiid får dra för stort lass för lagets offensiv och att det blir enklare för motståndarna att plocka bort Embiid om de inte har Harden att lägga krut på att markera bort.  

 
Fakta om laget:  

Philadelphia 76ers gör sin 75:e säsong i NBA 23/24. Lagets hemmaplan heter Wells Fargo Center och den ligger i hemstaden Philadelphia, Pennsylvania. Lagets smeknamn är Sixers och man tillhör Atlantic Division och Eastern Conference i NBA. Man har genom tiderna vunnit tre NBA-titlar 1955, 1967 och 1983. Några av legendaren i Sixers historia är Julius Erving, Allen Iverson, Wilt Chamberlain, Moses Malone, Charles Barkley, Hal Greer och Bobby Jones.   


 
Historik:  

Klubben bildades 1946 i Syracuse, New York under namnet Syracuse Nationals. 1963 bytte man stad och namn till Philadelphia 76ers. Första NBA-titeln 1055 hämtades alltså hem med det gamla namnet. Under sitt nya namn vann Sixers NBA 1967 och 1983. Titeltorkan har nu alltså passerat 40 år, men man var nära 1987 och 2001 då man tog sig till NBA-final men förlorade.  

Spelschema, Philadelphia 76ers

Spelschema, NBA Odds 2023/24

Kommentarer

Feedback