Annons

Orlando Magic - NBA odds 23/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Orlando Magic

Hela spelschemat

Orlando Magic tog steg framåt den förra säsongen. Man plockade hem 34 segrar jämfört med ynka 22 året innan dess. Frågan är om huvudtränare Jamahl Mosleys lagbygge kan vara med och slåss om slutspelsplatserna på allvar under NBA 2023/24? För att lyckas med detta så måste man fortsätta att vinna fler matcher och i alla fall komma över 40 vunna matcher under den kommande säsongen. Mycket hänger på om Paolo Banchero kan fortsätta att utvecklas, han gjorde en grym debutsäsong i ligan i fjol och utsågs till NBA:s bästa rookie 2023.  

Odds på Orlando Magic NBA 2023/24 

Se utvalda NBA odds i tabellen på Orlando Magic i NBA 23/24.  

Odds: NBA 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Går till slutspel 2,90

Styrkor: 

Tolv fler vinster i fjol kan bana vägen för en ljus framtid för laget. Kan man ta med sig detta självförtroende in i årets säsong så är mycket vunnet. Magics förbättring var bäst av alla lag i Eastern Conference under NBA 22/23. Man har ett relativt ungt lag med flera fina talanger. Ovan nämnde Banchero kan vara en blivande storstjärna och tysken Franz Wagner kan explodera rejält under den kommande säsongen.  

 
Svagheter:  

Frågan är om Orlando Magic redan nu är redo för ett steg till eller om man behöver en till säsong att bygga upp sitt lag? Vi tror att trots att den stora förbättringen i fjol, så är laget inte riktigt redo för att ta sig till slutspel ännu. Risken är ganska stor att laget fortsatt kommer att svikta lite i formen och i sina prestationer under säsongens gång. Men om man spelar sina kort väl och utvecklar de unga spelarna utan att stressa, så bör laget vara tillbaka i slutspelet inom de kommande säsongerna.  

 
Fakta om laget:  

Årets säsong blir Orlando Magics 35:e säsong i NBA. Magic kommer från staden Orlando i Florida och sina hemmamatcher spelar man i Amway Center. Laget spelar i Southeast Division och Eastern Conference. Magic har ännu inte lyckats med att vinna NBA. Här kommer några av klubbens största legendarer genom tiderna: Shaquille O’Neal, Anfernee Hardaway, Dwight Howard, Nick Anderson, Grant Hill, Horace Grant, Jameer Nelson och Hedo Turkoglu.  


 
Historik:  

Orlando Magic bildades 1989 och började spela i NBA under säsongen 1989/90. Man har aldrig vunnit NBA, men man har tagit sig hela vägen till NBA-finalen två gånger: 1995 och 2009. De senaste tio åren har varit tunga för klubben. Man har bara lyckats med att ta sig till slutspel två gånger sedan 2012. Väl i slutspelet har man rykt direkt i den första omgången.  

Spelschema, Orlando Magic

Spelschema, NBA Odds 2023/24

Kommentarer

Feedback