Annons

Oklahoma City Thunder - NBA odds 23/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Oklahoma City Thunder

Söndag 19 maj 2024

02:00 Dallas Mavericks - Oklahoma City Thunder


Hela spelschemat

För tredje säsongen i följd slutade Oklahoma City Thunders säsong innan slutspelet drog igång. I fjol föll man i play-in mot Minnesota Timberwolves. Trots att lagets resultat inte räckte hela vägen så fanns det en spelare i truppen som stack ut rejält. Shai Gilgeous-Alexander snittade 31,4 poäng under fjolårets grundserie och var därmed en av hela ligans poängbästa spelare. Om han kan fortsätta på denna höga nivå så bör laget ha chanser att ta sig till slutspel för första gången på tre säsonger under NBA 2023/24.  

Odds på Oklahoma City Thunder NBA 2023/24 

Se utvalda NBA odds i tabellen på Oklahoma City Thunder i NBA 23/24.  

Odds: NBA 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Går till slutspel 1,72

Styrkor: 

Shai Gilgeous-Alexanders stora genombrott under den förra säsongen har så klart gett laget en extra dimension offensivt. Inför denna säsongen ser det ut som att laget har en del spelare som kan komplettera lagets stora stjärna. Den mycket talangfulle Chet Holmgren missade hela den senaste säsongen, men är nu tillbaka och redo att bidra. Josh Giddy utvecklades även han i fjol i skuggan av Gilgeous-Alexander. Även Jalen Williams gjorde en fin första säsong i NBA. Här har alltså Thunders tre unga spelare som ser ut att bli bättre, plus en superstjärna som är redo att befästa sin plats bland den yttersta toppen av spelare i ligan.  

 
Svagheter:  

Som sagt, potentialen finns verkligen i denna upplaga av Thunder. Frågan är vad som händer om någon av de unga spelarnas utveckling inte fortsätter i rask takt? Är de redo att axla ansvaret om Gilgeous-Alexanders form dippar eller om han blir skadad? Vi är inte säkra på att detta truppbygge ska stå på topp denna säsongen. De kan behöva en till säsong att spela ihop sig och låta de unga spelarna samla på sig mer erfarenhet. Det kan mycket väl bli så att Thunder gör en liknande säsong som förra året och knappt tar sig till slutspel. För att sedan explodera säsongen efter om man får behålla alla sina guldklimpar.    

 
Fakta om laget:  

Oklahoma City Thunder gör sin 16:e NBA-säsong i Oklahoma och den 58:e totalt sett. Laget kommer från staden Oklahoma City i delstaten Oklahoma. Sina hemmamatcher i Northwest Division och Western Conference spelar man i Paycom Center. Klubben har tagit en NBA-titel 1979 men ingen titel har bärgats sedan flytten till Oklahoma 2008. Några av klubbens stora legendarer genom historien kommer här: Gary Payton, Kevin Durant, Fred Brown, Ray Allen, Jack Sikma, Russell Westbrook, Dale Ellis och Shawn Kemp.  


 
Historik:  

Oklahoma City Thunder bildades 1967 i Seattle. Till en början hette man Seattle SuperSonics. Man spelade i NBA under namnet SuperSonics från 1967 till 2008. Just 2008 flyttade klubben till Oklahoma och bytte namn till nuvarande Oklahoma City Thunder. Under åren i Seattle vann man NBA 1979 och tog sig till NBA-final 1978 och 1996. Sedan namnbytet har man inte lyckats med att vinna någon titel, men tog sig till NBA-finalen 2012 där det blev förlust mot Miami Heat.  

Spelschema, Oklahoma City Thunder

Söndag 19 maj 2024

02:00 Dallas Mavericks - Oklahoma City Thunder


Spelschema, NBA Odds 2023/24

Kommentarer

Feedback