Annons

New York Knicks - NBA odds 23/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, New York Knicks

Hela spelschemat

Laget studsade tillbaka fint till NBA:s slutspel i våras och man höll ganska jämna steg med finalisterna från Miami i den andra slutspelsrundan. Nästan alla matcher var tajta men Knicka förlorade matchserien med 4-2. Nu har man återigen siktet inställt på slutspel under ledning av huvudtränaren Tom Thibodeau. Julius Randle och Jalen Brunson var laget två kanske bästa spelare ifjol och kan de fortsätta sin fina form för Knicks så har man stora möjligheter att göra om fjolårets bedrift. Utan någon av dessa två herrar blir detta betydligt svårare att uppnå.  

Odds på New York Knicks NBA 2023/24 

Se utvalda NBA odds i tabellen på New York Knicks i NBA 23/24.  

Odds: NBA 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Går till slutspel 1,30

Styrkor: 

Julius Randle hade både bäst poängsnitt och tog hand om flest returer för Knicks under den senaste säsongen. Randle snittade tillsammans med Jalen Brunson runt 25 poäng per match senast och duon spelade i snitt 35 minuter per match. Brunson var även Knicks assistkung med ett snitt på 6,2 assists per match. Uppbackade av den fina statistiken som talar sitt tydliga språk så är firma Randle/Brunson otroligt viktiga för lagets spel och Knicks är ett ganska försvagat och sämre lag om man skulle behöva klara sig utan dessa två spelare.  

 
Svagheter:  

Frågan är om inte Knicks är lite för beroende av ovan nämnda duo. Om en av de båda skulle dra på sig en skada eller dippa i sin fina form, så riskerar laget att tappa både kraft och kvalitet. Klarar New York Knicks att vara med och utmana de bättre lagen i såna fall. Vårt svar är nej, vi tror att laget är lite för mycket av en tvåmansshow och att man skulle få det väldigt tufft om duon splittras av olika orsaker. Det är så klart ingen svaghet att laget har två riktigt bra spelare, men det är alltid en risk för ett sånt lagbygge att det kan falla sönder relativt snabbt.           

 
Fakta om laget:  

New York Knicks gör sin 78:e säsong i NBA 2023/24. Man spelar sina hemmamatcher i legendariska Madison Square Garden på Manhattan i New York City. Divisionen av NBA som man tillhör heter Atlantic Division och man tillhör även Eastern Conference. Man har bara lyckats vinna två NBA-titlar på 1970-talet. Några av lagets bästa spelare genom tiderna kommer här: Patrick Ewing, Walt Frazier, Willis Reed, Bernard King, Carmelo Anthony, Dave DeBusschere och Earl Monroe.  


 
Historik:  

Klubben bildades 1946 under namnet The New York Knickerbockers, namnet kortades dock ganska snabbt ned till New York Knicks. Man vann sina två NBA-titlar under tidigt 70-tal: 1970 och 1973. Just detta årtionde var det bästa i klubbens historia då man även var i NBA-final 1972. Man har även förlorat NBA-finalen vid två senare tillfällen, 1994 och 1999. Sedan dess har det gått trögare för Knicks. Oftast har man missat slutspelet eller åkt ut under den första slutspelsrundan.  

Spelschema, New York Knicks

Spelschema, NBA Odds 2023/24

Kommentarer

Feedback