Annons

Minnesota Timberwolves - NBA odds 23/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Minnesota Timberwolves

Söndag 19 maj 2024

22:00 Denver Nuggets - Minnesota Timberwolves


Hela spelschemat

Timberwolves tog sig till sitt andra raka NBA-slutspel den förra säsongen, men väl där fick man stryk av de  blivande mästarna Denver Nuggets med 4-1 i matcher i den första slutspelsrundan. Inte fy skam att åka ut mot ligans bästa lag. Anthony Edwards fick ett rejält genombrott den senaste säsongen och fortsätter han på inslagna vägen så ska laget utan några problem ta sig till slutspel igen. Man har haft en ganska lugn sommar i truppen och nu hoppas man på att Karl-Anthony Towns blir kvitt sina skador. Då kan han och Edwards få chansen att skapa en riktigt farlig offensiv duo i NBA 2023/24.     

Odds på Minnesota Timberwolves NBA 2023/24 

Se utvalda NBA odds i tabellen på Minnesota Timberwolves i NBA 23/24.  

Odds: NBA 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Går till slutspel 1,83

Styrkor: 

Som sagt så är ovan nämnda duo med KAT och Edwards grym på pappret. Får de vara skadefria så kan de utveckla lagets offensiv rejält gentemot i fjol och då kan Minnesota bli ett riktigt intressant lag. Fransmannen Rudy Gobert gjorde sin första säsong senast i klubben och han har vunnit priset som NBA:s bästa försvarsspelare tre gånger. Om Gobert hittar tillbaka till sin högsta nivå och stänger igen bakåt, samtidigt som offensiven blir bättre. Då kan det bli en lång och rolig säsong uppe i Minneapolis.     

 
Svagheter:  

Laget hade ganska djupa dalar i fjol och detta kan delvis förklaras med att de ofta hade tongivande spelare borta med skador. Detta måste huvudtränare Chris Finch ha jobbat med under försäsongen. Koncentrationen var inte alltid på topp och laget hade ganska stora problem med att plocka returer. Man måste vara mer på tårna och hitta en bättre motivation annars kommer man inte kunna utmana de bättre lagen under en lång säsong.               

 
Fakta om laget:  

Minnesota Timberwolves startar nu i höst sin 35:e säsong i NBA. Sina hemmamatcher spelar laget i Target Center, som ligger i Minneapolis i Minnesota. Man tillhör Northwest Division och Western Conference. Laget har aldrig lyckats vinna NBA och man har inte heller tagit sig till någon NBA-final. Trots att Timberwolves inte har tagit någon titel så har man haft några fina spelare genom tiderna: Kevin Garnett, Kevin Love, Tom Gugliotta, Wally Szczerbiak, Al Jefferson, Sam Cassell, Tony Campbell, Doug West och Ricky Rubio.  


 
Historik:  

Minnesota Timberwolves bildades 1989 och gjorde sin första säsong i NBA 1989/90. Laget har som sagt aldrig varit i en NBA-final. Mellan 1997 och 2004 hade man sina största framgångar då man tog sig till slutspel åtta gånger på raken. Som bäst tog man sig till finalen i Western Conference 2004, men där åkte man ut mot LA Lakers.    

Spelschema, Minnesota Timberwolves

Söndag 19 maj 2024

22:00 Denver Nuggets - Minnesota Timberwolves


Spelschema, NBA Odds 2023/24

Kommentarer

Feedback