Annons

Milwaukee Bucks - NBA odds 23/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Milwaukee Bucks

Hela spelschemat

Laget vann Central Division för femte gången i våras. Man avslutade grundserien som NBA:s bästa lag med 58 vinster och 24 förluster. Sedan gick allt snett och man förlorade första omgången i slutspelet med 4-1 i matcher mot Miami Heats. Detta ledde i sin tur till att mästartränaren från 2021 Mike Budenholzer fick sparken. Han ersattes under sommaren av Adrian Griffin. Förväntningarna är alltjämt höga på Bucks och det gäller att Griffin får ihop laget snabbt under försäsongen så att man kan vara med och ta sig längre i NBA:s slutspel nästa år.     

Odds på Milwaukee Bucks NBA 2023/24 

Se utvalda NBA odds i tabellen på Milwaukee Bucks i NBA 23/24.  

Odds: NBA 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinnare NBA 4,50

Styrkor: 

Lagets grekiske storstjärna Giannis Antetokounmpo rankas av många som en av NBA:s absolut bästa spelare och en av den bästa europeiska basketspelaren någonsin. Han har vunnit en rad individuella priser i NBA under sin karriär och han var med och vann NBA med Bucks 2021. Han var grym under fjolårets grundserie när Bucks stormade fram. Antetokounmpo snittade 31,1 poäng per match under 22/23. Vilket är otroligt imponerande. Bucks lagbygge är såklart beroende av greken, men han gör verkligen skillnad för sitt lag och fortsätter han sin höga nivå, så är laget definitivt med och utmanar bland de bästa lagen i NBA.     

 
Svagheter:  

Bucks var bäst under grundserien i fjol, men sämst när det gällde som mest i slutspelet. Här måste man rannsaka sig själva under försäsongen och komma fram till hur det kunde gå som det gick mot Heats i den första slutspelsrundan. Att som grundseriens bästa lag ryka direkt i slutspelet med 4-1 i matcher ska egentligen inte kunna hända. Frågan är om fjolårets uttåg från slutspelet har satt sig i spelarnas huvuden eller inte? Detta lär vi inte få reda på förrän slutspelet drar igång nästa år.               

 
Fakta om laget:  

Milwaukee Bucks går in i sin 56:e säsong i NBA nu i höst. Bucks kommer från staden Milwaukee som i sin tur ligger i den amerikanska delstaten Wisconsin. Man spelar sina hemmamatcher i Fiserv Forum. Laget tillhör Central Division och Eastern Conference. Man har lyckats vinna NBA två gånger med fyrtio års mellanrum: 1971 och 2021. Några av klubbens största spelare genom historien förutom nuvarande storspelaren Giannis Antetokounmpo är följande: Kareem Abdul-Jabbar, Oscar Robertson, Ray Allen, Khris Middleton, Marques Johnson, Michael Redd, Jrue Holiday och Terry Cummings.


 
Historik:  

Milwaukee Bucks bildades 1968 och man gick rakt in och spelade i NBA. Bucks har tagit sig till NBA-final vid tre tillfällen under sin historia 1971, 1974 och 2011. Man tog sig segrande ur två finaler 1971 och 2021. De senaste åren rankas Bucks som ett av NBA:s bästa lag och kulmen var såklart vid NBA-titeln 2021.         

Spelschema, Milwaukee Bucks

Spelschema, NBA Odds 2023/24

Kommentarer

Feedback