Annons

Miami Heat - NBA odds 23/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Miami Heat

Hela spelschemat

Erik Spoelstra fortsätter sin framgångssaga som huvudtränare nere i Florida. Han har nu varit tränare i Miami Heat sedan 2008 och laget fortsätter att imponera. Den förra säsongen ledde Spoelstra laget till ännu en NBA-final väl där fick man stryk av Denver Nuggets med 4-1 i matcher. Nu får man dock klara sig utan veteranen Udonis Haslem som annonserade sin pensionering efter NBA-finalen i juni. Haslem tillhörde Heat i över 20 år och vann tre NBA-titlar med laget. Spoelstra och Heat lär dock sikta att gå långt även i år, frågan är om man har vad som krävs att ta sig hela vägen till titeln under NBA 2023/24?    

Odds på Miami Heat NBA 2023/24 

Se utvalda NBA odds i tabellen på Miami Heat i NBA 23/24.  

Odds: NBA 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinnare NBA 31,00

Styrkor: 

Laget var bara åttonde rankat när slutspelet drog igång i fjol. Sedan hände något med Heat och spelarna steppade upp rejält. I den första slutspelsrundan sopade man banan med topprankade Milwaukee Bucks. Sedan slog man även ut Knicks och Celtics. Väl i finalen räckte man inte riktigt till mot Denver Nuggets och suveränen Nikola Jokic. Men Heat visade att man var bäst när det gällde. Under slutspelet såg man stundtals ut som en mycket svårstoppad basketmaskin med mängder av rutin. Om laget kan fortsätta att bygga på vårens form så kan man mycket väl ta sig till ännu en NBA-final under årets säsong.       

 
Svagheter:  

Just nu ser det ut som att Heat saknar en riktig storstjärna som öser in poäng. Visst det gick bra utan någon grym poängplockare i fjol. Bäst poängsnitt under grundserien hade Jimmy Butler med 22,9 poäng i snitt per match. Den siffran skrämmer inte ihjäl de andra topplagen i NBA. Laget förlitar sig mycket på sin fysiska styrka och när detta inte fungerar så har man inte någon poängmaskin att falla tillbaka på. Ofta har laget som vinner NBA en riktig storstjärna som drar på sig mycket av motståndarnas markering. Detta saknar Heat och frågan är om man kan vinna NBA-titeln med sitt lagbygge?                 

 
Fakta om laget:  

Miami Heat går nu i höst in i sin 36:e säsong i NBA. Man kommer från soliga Miami i Florida. Sina hemmamatcher spelar man i Kaseya Center. Laget tillhör Southeast Division och Eastern Conference. Man har tagit alla sina tre NBA-titlar efter millennieskiftet: 2006, 2012 och 2013. Några av klubbens största spelare genom tiderna är Dwyane Wade, Shaquille O’Neal, Alonzo Mourning, Tim Hardaway, Glen Rice, LeBron James, Chris Bosh och Rony Seikaly.  


 
Historik:  

Miami Heat bildades 1987 och gick direkt in i NBA inför säsongen 1988/89. Det dröjde ett tag innan man blev ett topplag i NBA. Man gick till sin första NBA-final 2006 och vann även då titeln. Sedan dess är man i toppen för att stanna. Man plockade även hem NBA-titeln två år i rad 2012 och 2013. Man var även i NBA-finalen 2011 och 2014, samt 2020 och 2023.         

Spelschema, Miami Heat

Spelschema, NBA Odds 2023/24

Kommentarer

Feedback