Annons

Memphis Grizzlies - NBA odds 23/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Memphis Grizzlies

Hela spelschemat

Den förra säsongen tog Grizzlies sig till slutspel för tredje året på raken. Väl där slutade det som vanligt och man rök i den första rundan mot LA Lakers. Lagets stjärna Ja Morant är avstängd under 25 matcher efter att ha visat upp ett vapen på Instagram. Morant blev även avstängd under den förra säsongen för en liknande incident. Nu är alltså frågan hur laget kommer att klara sig utan sin strulande storstjärna? Antingen tappar man kraft eller så slutar man sig samman och kommer ut starkare utan Morant. 

Odds på Memphis Grizzlies NBA 2023/24 

Se utvalda NBA odds i tabellen på Memphis Grizzlies i NBA 23/24.  

Odds: NBA 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinnare NBA 26,00

Styrkor: 

Derrick Rose och Marcus Smart är två fina spelare som bör ge laget en extra dimension i sitt spel i båda delarna av banan. Denna duo kommer få dra ett tungt lass i Morants frånvaro, då han väntas vara tillbaka tidigast precis innan jul. Om Grizzlies lyckas med att hålla ställningarna hyfsat under säsongens inledning utan Morant så kan man få en rejäl push när han är tillbaka för resten av säsongen.

 
Svagheter:  

Morant har varit lagets viktigaste spelare och han snittade över 26 poäng per match i grundserien senast. Hans frånvaro lär försvaga laget och frågan är hur lång tid det kommer ta för honom att hitta tillbaka till matchformen när han väl får spela igen efter sin avstängning. Läget är minst sagt osäkert för Grizzlies inför årets säsong och det är svårt sia om man kommer lyckas ta sig till ett fjärde raka slutspel eller ej.

 
Fakta om laget:  

Memphis Grizzlies gör nu sin 29:e säsong i ligan. Laget kommer från Memphis som ligger i delstaten Tennessee. Grizzlies spelar sina hemmamatcher i Southwest Division och Western Conference i sin hemmaarena FedExForum. Man har aldrig lyckats vinna en NBA-titel och man har inte heller varit med och tagit sig till en NBA-final. Här kommer några av Grizzlies bästa spelare genom tiderna Zach Randolph, Marc Gasol, Pau Gasol, Shareef Abdur-Rahim, Mike Conley, Tony Allen, Rudy Gay och O.J Mayo.


 
Historik:  

Memphis Grizzlies bildades 1995 i kanadensiska Vancouver och då hette man Vancouver Grizzlies. Man gick rätt in i NBA och spelade i Kanada fram till 2002. Då flyttade man till USA och Memphis. Grizzlies är än så länge titellösa. På senare år har man relativt ofta lyckats ta sig till NBA-slutspelet, men väl där tar det oftast stopp i någon av de första rundorna. En gång har man tagit sig till Conference-final och detta skedde 2013. Då fick man stryk i fyra raka matcher av San Antonio Spurs.

Spelschema, Memphis Grizzlies

Spelschema, NBA Odds 2023/24

Kommentarer

Feedback