Annons

Los Angeles Lakers - NBA odds 23/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Los Angeles Lakers

Hela spelschemat

Fjolårets säsong såg länge ut att bli en tuff resa för Lakers. Man slutade sist i Pacific Division och man tog sig slutspelet via en övertidsseger mot Minnesota Timberwolves i play-in. Väl i slutspelet tände laget till och man slog bland annat ut de regerande mästarna Golden State Warriors, innan de blivande mästarna Denver Nuggets blev för svåra i Conferencefinalen. LeBron James fyller snart 39 år men det ser ut som att han mer att ge och med honom som fortsatt härförare så kan Lakers gå långt i NBA-slutspelet i år igen.  

Odds på LA Lakers NBA 2023/24 

Se utvalda NBA odds i tabellen på LA Lakers i NBA 23/24.  

Odds: NBA 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinnare NBA 15,00

Styrkor: 

LeBron James och Anthony Davis är en grym duo som fortsatte att producera många poäng för Lakers i fjol. LeBron snittade 28,9 poäng per match under grundserien och Davis låg på 25,9 poäng per match. Om LeBron och Davis kan fortsätta att hålla denna höga nivå så kan Lakers fortsätta att ta sig långt i ett slutspel. De båda har en skyhög högsta nivå och när de kan spela tillsammans så har i princip  alla lag i NBA svårigheter att hantera dessa två herrars offensiva spel.       

 
Svagheter:  

Hur länge kan LeBron hålla uppe sin form och lyckas vara skadefri trots sin ålder? Han missade en del matcher i fjol med skador. Och när LeBron inte finns med på banan så ser Lakers tyvärr ut som ett ganska mycket sämre basketlag. Detsamma gäller för Anthony Davis. Dessa två spelare är otroligt viktiga för laget och det ser ut som att man har gjort sig lite för beroende av LeBron och Davis. När båda eller en av duon saknas så är inte Lakers ett lag att räkna med i toppen av ligan.               

 
Fakta om laget:  

Los Angeles Lakers går nu in i sin 76:e säsong i NBA. Laget kommer från Los Angeles i Kalifornien och man spelar sina hemmamatcher i Crypto.com Arena. Lakers tillhör Pacific Division och Western Conference. Man har vunnit NBA hela 17 gånger vilket är lika många gånger som Boston Celtics. Den första NBA-titeln bärgades 1949 och den senaste kom 2020. Det kryllar av riktigt stora spelare som har tillhört klubben men här ska vi försöka nämna några av de allra bästa: Kobe Bryant, Magic Johnson, Kareem Abdul-Jabbar, Wilt Chamberlain, Shaquille O’Neal, Jerry West, Elgin Baylor, James Worthy och Michael Cooper.  


 
Historik:  

LA Lakers bildades 1947 i Minnesota och gick då under namnet Minneapolis Lakers. Man började spela i NBA 1948 och vann titeln redan under sin andra säsong i NBA. 1960 flyttade man till Kalifornien och tog det nuvarande namnet Los Angeles Lakers. Innan flytten plockade man hem fem titlar i Minnesota. Som LA Lakers dröjde det till 1972 innan man vann sin första NBA-titel i sitt nya hem på västkusten. Man har haft två riktiga storhetstider som LA Lakers först mellan 1980 och 1991. Då var man i NBA-final nio gånger och vann fem av dessa. Den senaste storhetstiden var mellan 2000 och 2010, då tog sig Lakers till sju NBA-finaler och man vann fem titlar.       

Spelschema, Los Angeles Lakers

Spelschema, NBA Odds 2023/24

Kommentarer

Feedback