Annons

Houston Rockets - NBA odds 23/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Houston Rockets

Hela spelschemat

Rockets huvudtränare Stephen Silas fick tre år i klubben innan han sparkades i våras. Silas misslyckades att ta laget till slutspel under alla sina tre säsonger i Texas. Istället anställdes Ime Udoka som ny huvudtränare. Udoka ledde Boston Celtics till NBA-finalen 2021/22. Tanken är nu att Udoka ska få alla bitar på plats under sommaren så att laget i alla fall kan utmana om en slutspelsplats under hela grundserien. Jalen Green tog ytterligare steg i sin utveckling i fjol och nu hoppas Rockets på ett totalt genombrott från hans sida.

Odds på Houston Rockets NBA 2023/24 

Se utvalda NBA odds i tabellen på Houston Rockets i NBA 23/24.  

Odds: NBA 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Går till slutspel 9,00

Styrkor: 

Det blev endast 22 segrar för laget under den förra säsongen och nu står man inför en ny försäsong med en ny tränare, som ska sätta sin prägel på laget. Jalen Green var ett utropstecken senast och nu måste han fortsätta sin fina form för att Houston ska lyckas lyfta sig. Man hoppas även på att Udoka kan ge laget en nytändning. Sedan har man även fått in en del nya spelare som mycket väl lyfta lagets spel. Nyckeln till framgång är att Rockets lyckas med att tända till och slå ur underläge.

 
Svagheter:  

Man inkasserade 60 förluster under den förra säsongen och en sådan dyster siffra är svår att helt vända under bara en försäsong. Visst ser det ut som att Rockets trupp har förbättrats, men vi tror att laget kan få det tufft att verkligen vara med och utmana om en slutspelsplats redan under NBA 2023/24. Det är mer realistiskt att tro att laget nu ska förbättra sig gradvis och att det kommer komma bakslag under säsongens gång.

 
Fakta om laget:  

Houston Rockets går in i sin 57:e säsong i NBA. Man kommer från staden Houston i Texas och laget tillhör  Southwes Division och Western Conference. Rockets spelar sina hemmamatcher i Toyota Center. 1994 och 1995 vann man sina två enda NBA-titlar. Några av Houston Rockets största spelare genom tiderna är Hakeem Olajuwon, Moses Malone, Elvin Hayes, Calvin Murphy, Clyde Drexler, Yao Ming, Rudy Tomjanovich, Charles Barkley och Otis Thorpe.


 
Historik:  

Houston Rockets bildades 1967 i San Diego. De första fyra åren hette man San Diego Rockets innan man 1971 flyttade till Houston och bytte namn till Houston Rockets. Genom tiderna har man förlorat två NBA-finaler 1081 och 1986. Samtidigt har man även vunnit två NBA-finalen 1994 och 1995. Efter att man bärgat sina två NBA-titlar på 90-talet så har man inte lyckats med att ta sig till en NBA-final igen.

Spelschema, Houston Rockets

Spelschema, NBA Odds 2023/24

Kommentarer

Feedback