Annons

Golden State Warriors - NBA odds 23/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Golden State Warriors

Hela spelschemat

Klubbens general manager Bob Myers lämnade The Warriors i juni när hans kontrakt gick ut. Däremot är lagets framgångsrika huvudtränare Steve Kerr kvar, plus att storstjärnan Stephen Curry inte verkar ha några tankar på att lämna San Francisco. Just Curry var ett av få glädjeämnen under den förra säsongen, då han snittade runt 30 poäng per match både under grundserien och i slutspelet. Laget gick in i säsongen som regerande mästare men föll ganska överraskande i den andra slutspelsrundan mot LA Lakers. Räkna med att en stor revanschlusta i Bay Area inför den kommande säsongen av NBA.         

Odds på Golden State Warriors i NBA 2023/24 

Se utvalda NBA odds i tabellen på Golden State Warriors i NBA 23/24.  

Odds: NBA 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinnare NBA 15,00

Styrkor: 

Stephen Curry är en fullständigt fenomenal basketspelare som redan plockat hem fyra NBA-titlar under sin karriär i The Warriors. Trots att han har fyllt 35 år, så ser det inte ut som att Curry kommer att tappa sin förmåga snart. Curry gjorde en av sina poängbästa säsonger under karriären i fjol och var en mycket vital del av lagets offensiva spel. Om Curry fortsätter på det inslagna spåret från ifjol så kommer The Warriors ha alla möjligheter att vara med och utmana de bästa lagen i Western Conference.       

 
Svagheter:  

The Warriors är antagligen lite för beroende av Curry i sitt offensiva spel och andra spelare kommer behöva steppa upp om det ska bli en lång och framgångsrik säsong. Lagets spel på bortaplan var katastrofalt under fjolårets grundserie och här måste coach Kerr hitta en väg för laget. Det är tufft att gå in i ett slutspel med ett svagt spel på bortaplan då laget kommer att sättas under en enorm press att vinna sina hemmamatcher.           

 
Fakta om laget:  

Golden State Warriors gör nu sin 78:e säsong i NBA. Laget kommer från staden San Francisco i Kalifornien. Man spelar sina hemmamatcher i Pacific Division och Western Conference i Chase Center. Totalt har man vunnit hela sju NBA-titlar där den första bärgades 1947 och den senaste 2022. Stephen Curry har redan spelat in sig i klubbens historieböcker, här kommer några andra av klubbens legender genom tiderna: Wilt Chamberlain, Rick Barry, Chris Mullin, Paul Arizin, Nate Thurmond, Neil Johnston, Tim Hardaway och Sleepy Floyd.


 
Historik:  

Golden State Warriors bildades 1946 i Philadelphia. Då hette man Philadelphia Warriors. Innan flytten till San Francisco 1962, lyckades The Warriors plocka hem två av sina sju NBA-titlar. 1971 bytte klubben namn från San Francisco Warriors till det nuvarande namnet Golden State Warriors. 1975 tog man hem sin första NBA-titel i sin nya hemstad. Sedan dröjde det 40 år till nästa titel 2015. Man vann även NBA 2017, 2018 och 2022. Vilket gör att The Warriors är den mest framgångsrika klubben de senaste tio åren.       

Spelschema, Golden State Warriors

Spelschema, NBA Odds 2023/24

Kommentarer

Feedback