Annons

Denver Nuggets - NBA odds 23/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Denver Nuggets

Hela spelschemat

Ledda av det serbiske fenomenet Nikola Jokic så vann Nuggets sin första NBA-titel någonsin den förra säsongen. Frågan är nu om laget kan ladda om efter triumfen och vara med och utmana om titeln igen under NBA 2023/24? Lagets huvudtränare Michael Malone har sakta men säkert byggt upp Nuggets till ett stabilt topplag. Jokic ser inte ut att ha några planer på att sakna ner sin framfart, och med den formen han visade under fjolårets slutspel så finns det egentligen ingen tvivel om att Nuggets kan gå hela vägen i år igen.       

Odds på Denver Nuggets i NBA 2023/24 

Se utvalda NBA odds i tabellen på Denver Nuggets i NBA 23/24.  

Odds: NBA 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinnare NBA 5,50

Styrkor: 

Vi måste fortsätta tjata lite mer om Nikola Jokic här. Han snittade otroliga 30 poäng per match under slutspelet i fjol när titeln säkrades i fjol. Han blev på grund av detta utsedd till MVP under NBA-finalen 2023. Trots att Jokic bara är 28 år gammal har han slagit flera rekord i NBA och hans betydelse för Nuggets är svår att beskriva. Men vi kan nog slå fast att utan Jokic i laget hade det inte blivit någon NBA-titel för laget.       

 
Svagheter:  

Trots att man är mästarlag så finner vi två potentiella svagheter här som kan stoppa Nuggets framfart i NBA 2023/24. Man är beroende av Jokic och vad händer om han mot förmodan skulle tappa formen eller skada sig? Sedan är också förväntningarna otroligt höga på laget efter titeln i fjol. Klara man av att hantera detta eller kommer pressen bli för stor på spelarna? Detta återstår att se men vi tror att Jokic är för bra för att misslyckas just nu och att laget kommer vara med och slåss bland de bästa lagen i år igen.           

 
Fakta om laget:  

Denver Nuggets går in i sin 48:e säsong i NBA för första gången som regerande mästare. Laget kommer från staden Colorado som ligger i den amerikanska delstaten Colorado. Sina hemmamatcher i Northwest Division och Western Conference spelar man i Ball Arena. Förutom Nikola Jokic som redan skrivit in sig som en av klubbens bästa genom tiderna så har Nuggets följande legendarer: Alex English, David Thompson, Carmelo Anthony, Dan Issel, Dikembe Mutombo, Byron Beck, Marcus Camby och Bobby Jones.    


 
Historik:  

Denver Nuggets bildades 1967 som Denver Larks. Kort därefter bytte man namn till Denver Rockets. 1976 bytte man till det nuvarande namnet Denver Nuggets. Man spelade fram till 1976 i ABA. Då bytte man liga till NBA. Sin första och enda NBA-final spelade man i fjol och då vann man också sin första NBA-titel. Man har de senaste åren blivit ett topplag i ligan och nu med sin första titel hoppas man fortsätta sina framgångar.     

Spelschema, Denver Nuggets

Spelschema, NBA Odds 2023/24

Kommentarer

Feedback