Annons

Cleveland Cavaliers - NBA odds 23/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Cleveland Cavaliers

Hela spelschemat

Trots att stjärnvärvningen Donovan Mitchell levde upp till förväntningarna under grundserien, där han snittade fina 28,3 poäng per match. Så misslyckades Cavaliers kapitalt i slutspelets första runda där man åkte ut mot Knicks med 4-1 i matcher. Nu gäller det att laget kan resa sig under NBA 2023/24. Potentialen finns utan tvekan i klubben och det kan bli en spännande säsong för laget från Ohio.    

Odds på Cleveland Cavaliers i NBA 2023/24 

Se utvalda NBA odds i tabellen på Cleveland Cavaliers i NBA 23/24.  

Odds: NBA 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinnare NBA 26,00

Styrkor: 

Laget hade den bästa defensiva statistiken av alla lag i NBA under förra årets grundserie. Man kan ställa en grym startfemma på banan som leds av Donovan Mitchell. Huvudtränaren J.B Bickerstaff har rankats som en av ligans bästa tränare de senaste säsongerna. Ni ser vi radar upp olika styrkor som laget har här och det är många. Det gäller mest att Bickerstaff får ihop alla lagets styrkor till en vinnande enhet, lyckas han med det så kan laget gå långt i slutspelet under den kommande säsongen av NBA:       

 
Svagheter:  

Trots att Mitchell producerade mängder med poäng i fjol så haltade lagets offensiv. Anfallsspelet var stundtals ganska långsamt. Man måste och ska producera fler poäng per match. Så bra kvalitet har man i sin trupp. Frågan är hur man ska lyckas göra detta i år? Anfallspelet bör bli snabbare och passningsspelet mer effektivt. Dessa två faktorer är nog lagets största nycklar till en bättre poängproduktion under årets säsong.         

 
Fakta om laget:  

Cleveland Cavaliers gör nu sin 54:e säsong i NBA. Man kommer från staden Cleveland i Ohio och spelar sina hemmamatcher i Rocket Mortgage FieldHouse. Cavaliers tillhör Central Division och Eastern Conference. Man har bara lyckats med att vinna en NBA-titel och detta skedde 2016. Då spelade hemmasonen och storstjärnan LeBron James i laget. Några andra legendarer i klubben är Kyrie Irving, Mark Price, Brad Daugherty, Zydrunas Ilgauskas, Larry Nance Sr, Austin Carr, Kevin Love och Anderson Varejao.  


 
Historik:  

Klubben bildades 1970 och började spela i NBA under säsongen 1970/71. Man vann sin hittills enda NBA-titel 2016 då LeBron James spelade för laget. Man har även tagit sig till fyra NBA-finaler och förlorat alla dessa: 2007, 2015, 2017 och 2018. Man kan lugnt konstatera att klubbens storhetstid var kring dessa år och att LeBron James bar lyckats ta en titel med sin klubb och samtidigt förlora hela fyra finaler.    

Spelschema, Cleveland Cavaliers

Spelschema, NBA Odds 2023/24

Kommentarer

Feedback