Annons

NBA Odds 2023/24 - Chicago Bulls - Guide

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Chicago Bulls

Hela spelschemat

Bulls missade slutspelet i fjol efter att ha kämpat tappert mot de kommande finalisterna Miami Heat. En förlust med elva poäng mot ett så pass bra lag är inget laget ska grumla för länge över. Laget har bara lyckats med att ta sig till slutspel två av de senaste sju säsongerna, och väl där har man rykt i den första rundan. Toby Craig har hämtats in från Phoenix och han ska tillföra viktig rutin till Bulls. Som hoppas ta sig tillbaka till slutspelet under NBA 23/24.  

Odds på Chicago Bulls i NBA 2023/24 

Se utvalda NBA odds i tabellen på Chicago Bulls i NBA 23/24.  

Odds: NBA 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Central Division Winner 41,00

Styrkor: 

Förra säsongen fanns det en trio spelare som stack ut i laget och dessa tre herrar bör laget behålla om man ska ha en bra chans att ta sig till slutspel. Nikola Vucevic från Montenegro snittade 17,6 poäng och 11 elva returer per match i fjol. DeMar DeRozan snittade tre poäng mindre per match under den förra säsongen men landade ändå på snittet 24,5 poäng per match. Zach LaVine låg på nästan exakt samma snitt som DeRozan. Trion är mycket viktig för laget och om de kan fortsätta hålla en hög nivå så finns chansen för Bulls att vara med och utmana om slutspelsplatserna på allvar.     

 
Svagheter:  

Laget gjorde en sämre säsong ifjol än säsongen dessförinnan då man tog sig till slutspel.Bulls hade en del problem med sitt trepoängsskytte i fjol och samma gällde playmaking. Dessa två områden måste man förbättra i år. Annars riskerar det forna storlaget att få kämpa hårt ännu ett år. Man är också lite för beroende av ovan nämnda stjärntrio. Om någon av dessa skulle bytas bort, tappa formen eller bli skadade så kommer det att slå hårt mot lagets poängproduktion.       

 
Fakta om laget:  

Chicago Bulls går in i sin 58:de NBA-säsong. Laget kommer från storstaden  Chicago i Illinois och deras hemmaplan heter United Center. Man tillhör Central Division och Eastern Conference i NBA. Sex NBA-tiltar har Bulls tagit och samtliga plcokades hem under 90-talet. Michael Jordan är klubbens utan tvekan största legendar, men här kommer några andra storstjärnor genom klubbens historia: Scottie Pippen, Jerry Sloan, Bob Lowe, Derrick Rose, Norm Van Lier, Dennis Rodman, Toni Kukoc och Horace Grant.    


 
Historik:  

Klubben bildades 1966 och började direkt med att tillhöra NBA. Men det dröjde till 1991 innan man vann sin första NBA-titel och klubbens storhetstid drog igång. Man vann ligan hela sex gånger under 90-talet. Först tre raka 1991-1993 och sen tre raka titlar igen 1996-1998. En otrolig tid för Bulls och det var Michael Jordan som ledde laget och plockade hem titlarna på löpande band.  

Spelschema, Chicago Bulls

Spelschema, NBA Odds 2023/24

Kommentarer

Feedback