Annons

Charlotte Hornets - NBA odds 23/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Charlotte Hornets

Hela spelschemat

Fjolårssäsongen var ingen rolig historia för laget från North Carolina. Man slutade sist i Southeast Division och näst sist i Eastern Conference. Senaste gången Hornets tog sig till slutspel var 2015/16. Lagets huvudtränare Steve Clifford tog över Hornets inför den förra säsongen. Han lyckades inte under sitt första år att vända den negativa trenden. Och de flesta är överens om att Hornets ännu en gång kommer att missa slutspel under den kommande säsongen. Kan Clifford få sina spelare att slå ur underläge och motbevisa experterna under NBA 2023/24? 

Odds på Charlotte Hornets i NBA 2023/24 

Se utvalda NBA odds i tabellen på Charlotte Horents i NBA 23/24.  

Odds: NBA 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Southeast Division Winner 31,00

Styrkor: 

Lagets stora stjärna LaMelo Ball fick ett nytt saftig kontrakt i somras, vilket tyder på att klubben satsar på unga spelare som en framgångsfaktor i framtiden. Ball är 22 år nu och har blivit utsedd till bästa rookie i NBA och var med i All Star 2022. Om Ball kan fortsätta att utvecklas så kan Hornets lyfta i tabellen. I NBA-draften under sommaren 2023 valde Hornets stortalangen Brandon Miller. Om några år kan det mycket väl vara så att duon Ball-Miller leder Hornets i ett NBA-slutspel.  

 
Svagheter:  

Hornets förlorade 55 matcher under fjolårets grundserie och det är en riktigt dålig siffra. Det var fjorton vinster upp till Atlanta Hawks som tog sig till slutspel från Southeast Division. Laget har en lång väg att vandra innan man kan vara med att utmana de bättre lagen. Även om allt kan hända och ett par unga spelare verkligen kan explodera redan i år, så tror vi inte att Hornets trupp just nu innehåller tillräckligt med kvalitet för att vara med och utmana de bättre lagen om slutspelsplatser. Men inom några säsonger borde detta inte vara en utopi.    

 
Fakta om laget:  

Charlotte Hornets går in i sin 34:e säsong i NBA. Sina hemmamatcher spelar Hornets i Spectrum Center i Charlotte, North Carolina. Laget tillhör Southeast Division och Eastern Conference. Man har inte vunnit någon NBA-titel genom sin relativt korta historia. Om vi pratar om legendarer så ägde faktiskt Michael Jordan Hornets från 2010 fram tills att han sålde klubben nu i somras. Om vi istället går igenom legendarer som faktiskt spelat för Hornets så är dessa några av de största namnen: Jamal Mashburn, Jamal Magloire, P.J Brown, David Wesley, Vlade Divac och Derrick Coleman.  


 
Historik:  

Charlotte Hornets startades i Charlotte 1988. Sedan blev deras historia aningen snårig och intressant. 2002 flyttade ägaren klubben och namnet Hornets till New Orleans. Under samma tid bildades en ny klubb i Charlotte som hette Charlotte Bobcats. 2012 bytte New Orleans Hornets namn till New Orleans Pelicans. Detta ledde i sin tur att Charlotte Bobcats bytte namn till Charlotte Hornets med start 2014/15, Hornets var alltså hemma där allt började igen. Hornets har under sin historia aldrig lyckats vinna NBA eller ens tagit sig till en NBA-final.  

Spelschema, Charlotte Hornets

Spelschema, NBA Odds 2023/24

Kommentarer

Feedback