Annons

Brooklyn Nets - NBA odds 23/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Brooklyn Nets

Hela spelschemat

Jacque Vaughn har varit i olika roller i lagets organisation sedan 2016, men nu står han för första gången inför en full säsong som huvudtränare efter att ha tagit över Nets från sparkade Steve Nash i november förra året. Precis som under slutspelen 2020 och 2022 så åkte Nets ut direkt i den första slutspelsomgången i våras. Man förlorade fyra raka matcher mot Philadelphia 76ers. Nu hoppas Vaughn och laget på en nytändning i NBA 2023/24. Under sommaren har man hämtat in bland annat Dennis Smith Jr från Charlotte Hornets, Harry Giles III som free agent och Lonnie Walker IV från Lakers, alla tre är relativt unga men har ganska många NBA-matcher under bältet redan.

Odds på Brooklyn Nets NBA 2023/24 

Se utvalda NBA odds i tabellen på Brooklyn Nets i NBA 23/24.  

Odds: NBA 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Går till slutspel 2,40

Styrkor: 

Mikal Bridges imponerade ganska rejält under sin första säsong i Nets. Han snittade 26,1 poäng per match i fjol, året innan i Phoenix mäktade han enbart med 14,2 poäng. En närmast sensationell utveckling av 27-åringen som verkligen ser ut att trivas i Brooklyn. Om Bridges fortsätter att utvecklas under den kommande säsongen så har Nets gjort ett riktigt fynd som kommer att stärka lagets kvalitet och offensiva hot rejält. Bridges var med i traden när Nets bytte bort storstjärnan Kevin Durant mitt under fjolårssäsongen och just nu ser det ut som om det var ett genidrag att få in den yngre Bridges i laget istället för den 34-årige Durant.

 
Svagheter:  

Trots att man har tagit sig till slutspel de fem senaste åren, så har man åkt ut i den första rundan i fyra av dessa år. Sämst när det gäller verkar ha varit devisen för Nets under denna period. I tre av dessa slutspelsrundor har man dessutom förlorat fyra raka matcher, vilket också var facitet i slutspelet under våren 2023. Man var egentligen bara när resultatmässigt mot Philadelphia 76ers i en av de fyra matcherna. Här har laget en hel del att jobba med om man vill vara med och utmana de bättre lagen i NBA:s slutspel under våren 2024.

 
Fakta om laget:  

Laget debuterade i NBA 1976 under namnet New York Nets, året därefter bytte man namn till New Jersey Jets och flyttade till New Jersey. 2012 flyttade man till sin nuvarande hemmaarena Barclays Arena i New York-stadsdelen Brooklyn, då bytte man även namn till Brooklyn Nets. Man tillhör Atlantic Division och Eastern Conference. Laget har ännu inte vunnit någon NBA-titel. Några av klubbens mest kända spelare genom åren är: Jason Kidd, Julius Erving, Buck Williams, Vince Carter, Drazen Petrovic och Brook Lopez.


 
Historik:  

När klubben bildades 1967 hette man New Jersey Americans. Ett år senare bytte man namn till New York Nets. Just Nets har alltså hängt i sedan dess även om man även har gått under namnet New Jersey Nets, innan man 2012 bytte till sitt nuvarande Brooklyn Nets. Man har aldrig lyckats vinna NBA, men som New Jersey Nets tog man sig till final 2002 och 2003. Där blev det förluster mot Los Angeles Lakers och San Antonio Spurs.

Spelschema, Brooklyn Nets

Spelschema, NBA Odds 2023/24

Kommentarer

Feedback