Annons

Atlanta Hawks - NBA odds 23/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Atlanta Hawks

Hela spelschemat

41-41 var Atlanta Hawks resultatrad från förra säsongens grundserie. Varken bu eller bä med andra ord. I den första slutspelsrundan tog det stopp mot Boston Celtics som vann med 4-2 i matcher. Lagets nuvarande huvudtränare Quin Snyder tog över laget i februari mitt under brinnande säsong. Så nu har han äntligen fått en hel försäsong att sätta sin prägel på truppbygget. Hawks storstjärna Trae Young dippade lite i sitt poängsnitt senast och måste steppa upp om laget ska lyckas med att ta sig förbi den första slutspelsrundan under årets säsong.  

Odds på Atlanta Hawks i NBA 2023/24 

Se utvalda NBA odds i tabellen på Atlanta Hawks i NBA 23/24.  

Odds: NBA 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Southeast Division Winner 5,00

Styrkor: 

Trae Young bildar tillsammans med Dejounte Murray en fruktad offensiv duo. Tillsammans snittade man nästan 50 poäng per match i fjol. Så här finns det offensiv kapacitet som heter duga. De båda herrarna är otroligt svårstoppade spelare som ger laget en fin offensiv spets. Och känslan är att båda två har större potential i sig och kan göra ännu fler poäng. Hawks offensiv förlitar sig mycket på dessa två spelare och de spelar väldigt många minuter per match.  

 
Svagheter:  

Hawks hade problem med sitt trepoängskytte den förra säsongen. Varken Murray eller Young bygger sitt spel på att skjuta in treor och detta gjorde att lagets offensiv stundtals blev enkelspårig. Flera lag ändrade under matcherna sitt försvarsspel för att stoppa Young och Murray. Detta lyckades ganska ofta och resulterade i att Hawks tappade ledningen till förluster. Serben Bogdan Bogdanovic är en bra skytt med var skadad stora delar av fjolåret. Nu står hoppet till att han kommer tillbaka och kan förbättra lagets trepoängsskytte igen.  

 
Fakta om laget:  
 

Hawks gör i år sin 75:e säsong i NBA. Sina hemmamatcher spelar man i State Farm Arena, som ligger i staden Atlanta i delstaten Georgia. Man tillhör Southeast Division och Eastern Conference. Titeltorkan är lång i Atlanta och sin enda NBA-titel vann man 1958. Några profiler från Hawks genom tiderna är Dominique Wilkins, Bob Pettit, Lou Hudson, Cliff Hagan, John Drew, Pete Maravich och Joe Johnson.  

 
 
Historik:  

Atlanta Hawks bildades redan 1946 men i Buffalo under namnet Buffalo Bisons. Efter endast en månad flyttade klubben till Illinois och bytte namn till Tri-City Blackhawks. 1949 började man spela i NBA. Sedan flyttade man även runt till Milwaukee och St. Louis innan man 1968 flyttade till Atlanta och blev Atlanta Hawks. Sin första och enda NBA-titel vann man 1958 och då hette laget St. Louis Hawks. Väl i Atlanta har man inte vunnit någon titel och inte heller lyckats med att ta sig till någon NBA-final. Lagets titeltorka är nu 64 säsonger lång.  

Spelschema, Atlanta Hawks

Spelschema, NBA Odds 2023/24

Kommentarer

Feedback