Annons

Handbollsligan 2023 | Odds och speltips - Dagens Bästa Betting Tips och Rekar

Uppdaterad
Pontus.BlomExpert Pontus.Blom
Skriver odds- och spelartiklar samt delar speltips här på betting.se. Har en gedigen bakgrund inom spelindustrin där jag jobbat flera år som oddsättare på flera av de största spelbolagen. Du kan lita på att jag håller dig uppdaterad med det senaste och bästa inom sport- och spelvärlden.
Visa mer
Show less

Svenska Handbollsligan är igång och på den här sidan bjuder vi på betting tips på handbollsligan från nätets vassaste experter. Vi håller dig uppdaterade med intressanta nyheter gällandes speltips handbollsligan 2023/2024. Vi kommer även att bjuda på fina rekar och speltips under hela säsongen. 

På den här sidan kommer du hitta både lång- och korttidsspel. Exempelvis kommer våra experter reka vinnare av serien och rekommenderar det spelbolag som har högst odds på handbollsligan för just den matchen. 

Tv-tider och stream för handbollsligan, se handbollsligan tv.

Speltips: Vinnare Handbollsligan 2023/2024

Kristianstad har inte imponerat i inledningen av säsongen och man lär dessutom åka ur Europa League med buller och bång. Det är dock positivt om de vill vinna Handbollsligan 2023/2024. Truppen är nämligen inte superbred – men den är bäst i Sverige.

Största utmanarna Sävehof har fått en kanonstart på säsongen. Man ska dock ha klart för sig att fjolårsfinalersterna tappat sina två bästa spelare inför säsongen och är därmed kraftigt försvagade. Något som lär visa sig över en hel säsong.

Hammarby kan så klart också utmana men utöver ett försvagat Sävehof och Bajen finns det inga fler utmanare och då tror vi helt enkelt att Kristianstad är för starka även i år..

TILL LEOVEGAS!

Handbollsligan spelschema

Feedback