Annons

TV-tider Handbolls-EM 2024

Uppdaterad
Pontus.BlomExpert Pontus.Blom
Skriver odds- och spelartiklar samt delar speltips här på betting.se. Har en gedigen bakgrund inom spelindustrin där jag jobbat flera år som oddsättare på flera av de största spelbolagen. Du kan lita på att jag håller dig uppdaterad med det senaste och bästa inom sport- och spelvärlden.
Visa mer
Show less

Handbolls-EM 2024 är nu äntligen här och Sverige kommer spela sina första matcher i Mannheim för att sedan fortsätta i Hamburg. Här kommer vi gå igenom allt du kan tänkas behöva veta om Sverige och de andra deltagande nationernas speltider. Vi vill även tipsa om vår sida som går igenom de bästa oddsen på EM i handboll 2024. Häng med här för att inte missa när du ska bänka dig framför Sveriges matcher i turneringen och för att se de andra spännande matcherna i årets EM i handboll.

Inget innehåll hittades.

Handbolls-EM 2024 - TV-tider

Det svenska landslaget går in i turneringen den 11 januari klockan 20.30, då man tar emot Bosnien i Mannheim. Man spelar även de två resterande matcherna i det inledande gruppspelet i Mannheim, den 13 januari 20.30 möter man Georgien och den 15 januari 20.30 ställs man mot Nederländerna. 18.00 och 20.30 är tiderna som gäller för de flesta matcherna i de andra grupperna, även om några undantag finns. I det andra gruppspelet spelas även matcher 15.30. När det vankas slutspel så går matcherna 17.30 och 20.30 förutom finalen som drar igång den 17 december klockan 19.00.
 

För mer om det svenska landslaget i årets EM, se Sverige.

Handbolls-EM 2024 - TV-kanaler

Viaplay Group har rättigheterna till dam-VM i handboll 2023. Vilket innebär att matcherna från turneringen kommer att visas i de båda TV-kanalerna TV6 och TV10. Utöver detta kommer du att kunna streama alla matcher från VM i Viaplay. Om du vill följa Sveriges matcher utomlands så fungerar Viaplay utmärkt inom EU och i Norge. Utanför denna zon så kan inte Viaplay erbjuda det utbud som man har i Sverige.

För att se det fullständiga spelschemat för herrarnas europamästerskap, se handbolls em spelschema!

Var kan jag se Sveriges EM-matcher?

Sveriges matcher under handbolls-EM kommer du att kunna se både i TV och via stream. Om du vill titta på matcherna på TV så gäller kanalerna TV6 och TV10. Om du istället föredrar att streama matcherna så är det Viaplays plattform som kommer att visa Sveriges matcher. När det gäller övriga matcher i turneringen så kommer de att visas antingen i TV-kanalerna eller på Viaplay. Håll utkik på vår sida om spelschemat för VM, där kommer du att hitta tider och var alla matcher kommer att sändas.
 

Finns det några gratis streams för att se Handbolls-EM 2024 ?

Ja, du kan läsa allt om hur du kan streama handbolls em 2024 gratis i våran guide.

På vilka kanaler kan jag se alla Sveriges matcher i handbolls-EM?

Som sagt så är det Viaplay Group som har sändningsrättigheterna till handbolls-EM 2024. Sveriges matcher under årets turnering kommer att visas i en av TV-kanalerna TV6 och TV10. Lägg därtill att du kommer att kunna streama alla matcher som Sverige kommer att spela på Viaplays streamingplattform.

Handbolls-EM odds

Var ser man handbolls-EM 2024 live stream?

När det kommer till att streama handbolls-EM 2024 hos ett TV-bolag, så är det Viaplay som har rättigheterna till turneringen. För att streama matcherna så behöver du ett konto på deras streamingplattform Viaplay. Ditt konto skapar du enkelt på Viaplays hemsida och där väljer du vilket abonnemang som passar dig bäst. Var vaksam över att Viaplay fungerar i Sverige, Norge och i alla andra EU-länder. Sitter du utanför dess platser så kommer inte tjänsten att fungera på samma sätt. 

VANLIGA FRÅGOR: Frågor och svar om EM i Handboll 2024 TV-tider

Här samlar vi de vanligast ställda frågorna om EM i Handboll TV-tider.

Vem kommer att sända EM i Handboll 2024?

Viaplay Group äger rättigheterna till årets EM.

När börjar Handbolls-EM 2024?

Turneringen drar igång den 10 januari 2024.

Vilka kanaler visar Handbolls-EM 2024?

Viaplay, TV6 och TV10 kommer att visa matcherna för dig som vill se EM på TV i Sverige.

Kan jag se Sveriges matcher i herrarnas Handbolls-EM gratis?

Ja, längre upp på sidan hittar du länk till våran artikel i hur du gör för att streama handbolls em.

Var hittar jag speltips till Handbolls-EM 2024?

Se våra speltips på turneringen, speltips handbolls em.

Feedback