Annons

Speltips på U21 EM Fotboll 2023

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Följ med oss på Betting under hela Fotbolls EM U21. Vi kommer leverera värdefulla och heta speltips under hela turneringen, från öppningsmatchen till finalen. Då U21 EM i fotboll är en mycket stor turnering världen över så kommer tipsen. Trots att Sverige inte deltar i detta mästerskap, så kommer de svenska spelbolagen att satsa stort och det finns stora möjligheter att hitta intressanta tips på U21 EM. på den här sidan kan du även hitta speltips levererade av våra experter gällande långtidsspel där vi tippar vinnaren av skytteligan och vilka som vinner EM-guldet. Bara att rygga spelen om du känner för det.

Vi satsar stenhårt på att hitta de bästa oddsen för u21 EM med allt från specialspel till vinnarspel. Hos oss på Betting.se kommer du även att få djupgående analyser och oddsjämförelser för att kunna placera de bästa spelen på U21 EM i Fotboll 2023.

Speltips: Vinnare av U21 EM 2023

Den irländska tränaren Lee Carsley har till denna upplaga av U21-EM en helt fantastisk trupp att styra över. Mängder med tongivande spelare från Premier League-klubbar talar för att England har väldigt stora möjligheter att gå hela vägen i detta mästerskap. Anthony Gordon, Harvey Elliot, Jacob Ramsey och Oliver Skipp är några av de största namnen i denna profilfyllda trupp.

Spanien, Frankrike och Italien är dom största utmanarna till England, men när man slänger ett öga på lagen tycker vi att "lejonens" imponerar mest. Det är väldigt sällan detta landslag förlorar matcher och vi skulle inte alls bli förvånade om man går rent i U21 EM 2023.

Vårt tips är att England går hela vägenl i U21 EM 2023. Det går att spela hos Unibet* som vi anser har bäst U21 EM odds.

Unibet* ger dig oddset 5.00 på att England vinner U21 EM 2023.

TILL UNIBET

Feedback