Reklam

Expert tips - Statistik

Välkommen till statistiksidan här på Betting.se, sidan där vi kan stoltsera med våra gröna siffror. Här får du all statistik svart på vitt, ett bevis på vilka skickliga rekare som drar denna sida framåt. Samtliga spel sammanställs och registreras för att ge dig en så rättvis bild som möjligt av hur det går. Det är inte för intet som siffrorna är gröna, speltipsen och betting tipsen som rekarna hos Betting.se plockar fram är de bästa som går att hitta!

Ovan kan du se en sammanställning över spel tipsen ifrån våra experter månad för månad, år för år. För varje tidsintervall visas siffror för följande information:

  • Utdelning – Hur stor utdelning som speltipsen gett under det valda tidsintervallet där 100% är break-even, vinst visas som 100+.
  • Bet – Det totala antalet units som har satsats under den angivna tidsperioden.
  • Vinster – Summan av insats + vinst som har inkasserats under perioden.
  • Balans – Här visas vinsten under tidsintervallet, blåa siffror visar plus medan röda siffror visar minus.
  • Träffprocent – Här kan du se hur många utav våra speltips i faktiska tal som hittat hem.
  • Spelvärde – Ett genomsnitt av spelvärdet på våra experttips under den angivna tidsintervallen.

Du kan ändra spannet i grafen genom att dra de vita markörerna åt valfritt håll. Drar du dem mot varann så visas en mindre del av grafen medans då du drar de ifrån varann så visas ett bredare tidsintervall. Det kan vara användbart då du enbart vill se statistiken över de senaste månaderna och inte vad som hände för ett år sedan.

Vill du få en mer övergripande syn av speltipsstatistiken så kan du kika över den årliga statistiken. Här sammanställs årets samtliga speltips för att ge dig en så bra bild som möjligt över hur våra experter går.

Feedback