Annons

Förhandstitt med odds på Oskarshamn - SHL 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Oskarshamn

Hela spelschemat

Nog var det skönt för Oskarshamn ifjol då man slog från underläge och presterade bättre än vad många hade förutspått. Mycket talar dock för att den kommande säsongen blir tuffare. Många spelare har lämnat klubben och ersättarna har mycket att bevisa. Storstjärnan Antti Suomela som stod för hela 39 mål och 33 assist förra säsongen är utan tvekan det tyngsta tappet. I månt och mycket var det han som drev hela Oskarshamns offensiv ifjol. Huvudcoachen Martin Filander har gjort ett imponerade jobb med Oskarshamn hittills. Nu behöver han jobba ännu hårdare för att stå för en lika fin SHL 2023/24 säsong.

Odds på Oskarshamn SHL 23/24

Som sagt har Oskarshamns framgångar inte gått obemärkt förbi andra alg och laget har tappat en drös med tongivande spelare. Samtidigt ser nyförvärven spännande ut och coach Filander tycker om att utveckla nya spelare till bra SHL-nivå. Laget känns lite svårbedömt och man givetvis fortsätta sin etablering i SHL och fortsätta slåss om slutspelsplatser. Samtidigt vore det inte konstigt om man får ett bakslag och tvingas vara med och slåss i seriens nedre regioner under säsongen.

Oskarshamn: Odds SHL 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Oskarshamn: Att vinna SHL 2023/24 -Inklusive slutspel 101,00
Oskarshamn: Att sluta topp 2 71,00

Oskarshamns styrkor

Det som imponerade mest med Oskarshamn som stod för en bra säsong ifjol var kollektivet, vilket vi måste ge tränarstaben en eloge för. Ingen lagdel i sig sticker egentligen ut och skulle Oskarshamn göra ytterligare en fin säsong kommer det förmodligen vara det stenhårda jobbet och attityden som ligger till grund för det.

Oskarshamns svagheter

Det som är allra mest oroväckande med Oskarshamn den kommande säsongen är rotationen i spelartruppen. Några av lagets mest tongivande spelare har lämnat och den stora frågan är om truppen rent av är sämre detta år? Om Oskarshamn vill prestera lika bra i år behöver både de gamla och nya spelarna spela på sin absoluta höjd.

Fakta om Oskarshamn:
 

Grundad: 1970
Hemmaarena:  Be-Ge Hockey center, kapacitet 3 275
Tränare:  Martin Filander
Titlar: Inga
Placering 2022/23: 7:a i grundserien, utslaget i åttondelsfinalen

Oskarhamns historia

IK Oskarshamn grundades 1970 efter en sammanslagning av två klubbar. Under klubbens första år höll man till i de lägre serierna, men tidigt på 1990-talet började klubben klättra i seriesystemet. I dag har Oskarshamn spelat totalt fyra säsonger i den högsta divisionen. Laget spelar sina hemmamatcher på Be-Ge Hockey Center.

Spelschema, Oskarshamn

Spelschema, Odds SHL 23/24

Kommentarer

Feedback