Annons

Atalanta - Serie A odds 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Atalanta

Söndag 2 juni 2024

18:00 Atalanta - Fiorentina


Söndag 26 maj 2024

18:00 Atalanta - Torino


Hela spelschemat

Bergamo-laget slutade femma förra säsongen, men det är inte samma styrka man ser från Atalanta längre och de senaste två säsongerna har det sett ut som att motståndarna knäckt koden lite på hur man ska stå och spela mot norditalienarna och tränare Gasperinis spelstil, men den präglas fortfarande av bra och snabbt anfallsspel och massor av mål. Vi kollar nu till odds Serie A vinnare när en ny och på förhand väldigt jämn upplaga ska drar igång, där Atalanta förväntas kunna vara med och slåss om en CL-plats.

Odds på Atalanta i Serie A 2023/24

Nedan ser du oddsen på Atalanta i Serie A säsongen 2023/24. 

Odds Serie A 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinnare 29,00

Information & Statistik: Atalanta

Styrkor

Offensiv fotboll, en målmaskin, tekniskt och fysiskt ett mycket starkt och stabilt lag som bara har blivit bättre under de senaste fyra-fem säsongerna. De bygger hela tiden, och de är också starka utanför planen med en bra ägare och, inte minst, bra ledning.

Svagheter

Atalanta blev sönderlästa förra säsongen, med mer eller mindre alla lag i Serie A som räknade ut hur man skulle spela och stoppa Bergamo-laget, och nu kan Gasperini behöva börja komma med några nya idéer. Hur lång tid behöver laget för att finna ett nytt vinnande koncept?

Fakta om laget: Antal spelade säsonger, var är laget från, antal titlar

I de norra delarna av Italien inte allt långt ifrån Milano hittar vi staden Bergamo. Sedan klubben gick upp från Serie B säsongen 2010/11 har man varit ett stabilt lag i de övre regionerna, och man har till och med spelat Champions League. Gewiss Stadium heter Atalantas hemmaborg numera och har kapacitet för drygt 22 000 åskådare. Atalanta har aldrig vunnit Scudetton och den enda titeln man har är Coppa Italia från 1963.

Deras största rivaler är Brescia.

Historik

Atalanta Bergamasca Calcio grundades 1907. I Sverige är klubben mest känd för att Glenn Strömberg tillbringat många säsonger, där han blev en stor ikon. På 219 matcher blev det 18 mål, mellan 1984-1992.

Spelschema, Atalanta

Söndag 2 juni 2024

18:00 Atalanta - Fiorentina


Söndag 26 maj 2024

18:00 Atalanta - Torino


Spelschema, Odds och speltips Serie A

Kommentarer

Feedback