Annons

Milan - Serie A odds 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, AC Milan

Lördag 27 april 2024

18:00 Juventus - AC Milan


Söndag 5 maj 2024

18:00 AC Milan - Genoa


Söndag 12 maj 2024

18:00 AC Milan - Cagliari


Söndag 19 maj 2024

18:00 Torino - AC Milan


Söndag 26 maj 2024

18:00 AC Milan - Salernitana


Hela spelschemat

Som ni alla vet är AC Milan en gigant i både Italien och Internationellt. Klubben är det mest framgångsrika laget i Italien när det kommer till att vinna internationella titlar. Om man bortser från säsongen 2021/2022 då laget vann Serie A har Milan haft ett tufft årtionde bakom sig. Titlarna har uteblivit och klubben har haft svårt att locka till sig de allra största och bästa spelarna. Inför säsongen 2023/2024 är man långt ifrån favoriter till att vinna Scudetton. Man är dock tippade att hamna topp fyra, vilket ger en otroligt viktig plats i Champions League. AC Milan har visat oss alla att man är konkurrenskraftiga trots en relativt svag spelartrupp. Tränaren Pioli har gjort ett grymt jobb sedan ankomsten!

Odds på Milan i Serie A 2023/24

Nedan ser du oddsen på Milan i Serie A säsongen 2023/24. 

Odds Serie A 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinnare 7,00

Information & Statistik: Milan

Styrkor

Det kan låta konstigt, men tränaren Pioli är faktiskt en av AC Milans främsta styrkor. Han lyckades trots allt vinna Serie A med en trupp som var långt ifrån den bästa i ligan. Det har varit mycket spekulationer angående Piolis vara eller icke vara i klubben. Nu tyder det mesta på att han fortfarande kommer vara tränare den kommande säsongen och det är viktigare än mycket annat för ett Milan som är på väg uppåt igen. Självklart finns det även styrkor i spelartruppen. Förra säsongen släppte man bara in 43 mål under hela Serie A-säsongen, vilket vittnar en stabil defensiv. Samtidigt gjorde man 64 mål ifjol och bara tre lag gjorde fler. En stabil defensiv och en fungerandes offensiv? Ja, då är man svåra att slå.

Svagheter

Något som oroar många i Milan-lägret är den tunna spelartruppen och att vissa tongivande spelare börjar komma till åren. Eftersom man kommer tävla i Champions League den kommande säsongen finns det en risk att spelarna blir trött och slitna. Exempelvis är Oliver Giroud, lagets bästa målskytt, 36 år gammal. Han kommer inte kunna starta varje match, men det finns heller ingen i truppen som kan ersätta han på ett bra sätt i dagsläget. Startelvan håller hög nivå – ersättarna håller inte för att vinna Serie A och avancera långt i Champions League.

Fakta om laget

Milan spelar sina hemmamatcher på den klassiska och anrika arenan San Siro som har en kapacitet för hela 80 000 åskådare. Stämningen på arenan kan alltså bli helt otrolig. Genom åren har det spelats många klassiska fotbollsmatcher där. Rent historiskt är AC Milan ett av världens absolut största och mest framgångsrika fotbollslag. Milano-klubben har vunnit Serie A hela 19 gånger och Champions League sju gånger. Därtill har man många andra pokaler från olika inhemska cuper i prisskåpet. Förutom två säsonger på 1980-talet har Milan ständigt befunnit sig i Serie A.

Milans största rivaler: Juventus och Inter.

Historia

Klubben grundades redan 1899 och har förutom två säsonger på 1980-talet hållit till i Italiens högsta liga. Under klubbens första storhetstid huserade tre svenskar i laget, som tillsammans sköt Milan till mängder av titlar. Denna trio har fått smeknamnet Gre-No-Li och är än idag legendarisk. Trion bestod av Gunnar Gren, Gunnar Nordahl och Nils Liedholm, vilka är några av Sveriges bästa fotbollsspelare genom tiderna. Laget kör sina träningspass på anläggningen Milanello som har blivit en viktig plats för dagens fotbollsindustri.

Spelschema, AC Milan

Lördag 27 april 2024

18:00 Juventus - AC Milan


Söndag 5 maj 2024

18:00 AC Milan - Genoa


Söndag 12 maj 2024

18:00 AC Milan - Cagliari


Söndag 19 maj 2024

18:00 Torino - AC Milan


Söndag 26 maj 2024

18:00 AC Milan - Salernitana


Spelschema, Odds och speltips Serie A

Kommentarer

Feedback