Annons

Roma - Serie A odds 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Roma

Söndag 26 maj 2024

20:45 Empoli - Roma


Hela spelschemat

Förra säsongen fick Roma nöja sig med en sjätteplats, vilket får ses som en liten besvikelse för Mourinhos gäng. Vi kollar nu till odds Serie A vinnare när en ny och på förhand väldigt jämn upplaga ska drar igång. Inte mycket talar för att Rom-klubben ska vara med och slåss om guldet, utan här är första prio att ta sig tillbaka bland de fyra bästa och lösa biljett till Champions League.

Odds på Roma i Serie A 2023/24

Nedan ser du oddsen på Roma i Serie A säsongen 2023/24. 

Odds Serie A 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Topp 4 2,20

Information & Statistik: Roma

Styrkor

Jose Mourinho måste vi nämna som en styrka hos Roma. Den rutinerade tränaren tog klubben till europa cup-finaler två år i rad men söker nu efter att även lyckas i ligan. Klubben ser ut att få behålla stommen samtidigt som några intressanta namn har anslutit. Försvarsspelet såg stundtals riktigt stabilt ut i fjol och får även det anses som en klar styrka i sann Mou-anda.

Svagheter

Roma är för ojämna för att vara med hela vägen och slåss om titeln i Serie A. Vi ser en svaghet i truppens bredd där man inte orkar att gå hela vägen både i liga samt cupspel. Dybala var lagets bästa målskytt men slutade på låga 12 mål vilket endast placerade han på en tiondeplats av seriens bästa målskyttar. Roma måste få in en striker som gör 20 mål eller mer per säsong.

Fakta om laget: Antal spelade säsonger, var är laget från, antal titlar

Roma spelar sina hemmamatcher på Stadio Olimpico inför som mest dryga 70 000 åskådare. Laget vann senast Serie A 2001 och har totalt vunnit tre ligatitlar. Coppa Italia har vunnits hela 9 gånger, supercupen två gånger, UEFA Conference League en gång och även mässcupen en gång. 

Deras största rivaler är Lazio och Juventus.

Historik

Klubben grundades 1927 och har det fullständiga namnet  Associazione Sportiva Roma. Francesco Totti är den största spelaren i Romas historia som även gjort överlägset flest mål, 250 stycken. Hela elva svenska spelare har representerat klubben, där i bland Martin Dahlin, Christian Wilhelmsson och Jonas Thern.

Spelschema, Roma

Söndag 26 maj 2024

20:45 Empoli - Roma


Spelschema, Odds och speltips Serie A

Kommentarer

Feedback