Annons

Bologna - Serie A odds 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Bologna

Hela spelschemat

Bologna slutade på en niondeplats förra säsongen och det är nog i mitten av tabellen som man kan förvänta sig att klubben kommer att ligga under större delen av den kommande säsongen, ett lag som egentligen inte rör på sig särskilt mycket och ibland är det svårt att räkna ut vad klubbägaren Saputo har för mål med Bologna utöver att överleva och hålla sig kvar i Serie A.

Odds på Bologna i Serie A 2023/24

Nedan ser du oddsen på Bologna i Serie A säsongen 2023/24. 

Odds Serie A 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinnare 501,00

Information & Statistik: Bologna

Styrkor

Saknar helt enkelt kontinuitet över en längre tid, spelet kan vara väldigt ombytligt emellanåt och Bologna är verkligen inte alltid lätta att räkna ut och kan överraska när man minst anar det. Anfallet med Arnautovic och Barrow lär kunna såra många lag under säsongen, den förstnämnda är dock uppe i 34 år och kanske är tiden som artist slut?

Svagheter

Vi tror att de behöver få in ny talang i truppen, som har varit ungefär densamma de senaste säsongerna, och oavsett om det fungerar eller inte måste Bolognas fans sakna de gamla dagarna när en Giuseppe Signori eller en Roberto Baggio plötsligt hämtades in.

Fakta om laget: Antal spelade säsonger, var är laget från, antal titlar

Bologna tränas idag av Thiago Motta och spelar sina matcher på den vackra  Stadio Renato Dall'Ara med kapacitet för dryga 38 000 åskådare. Klubben har vunnit Sere A 7 gånger och senast var så långt tillbaka i tiden som 1963/64. Två gånger har man vunnit Coppan och 1998 vann Bologna Intertoto cupen.

Deras största rivaler är Fiorentina.

Historik

Klubben grundades år 1909 och laget kallas bland annat för Rossoblù ​​​​​​(de röda och blå).  Angelo Schiavio är klubbens bästa målskytt genom iderna med 251 på 364 matcher vilket gör han till en av de störat i klubbens historia. Bologna har varit en populär destination för svenska spelare där vi bland andra minns Kennet Andersson, Albin Ekdal, Andreas Granqvist och Mikael Antonsson.

Kommentarer

Feedback