Annons

Toronto Maple Leafs - NHL odds 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Toronto Maple Leafs

Hela spelschemat

Är ett av ligans absolut bästa lag i grundserien år efter år och har tagit sig till slutspel varje säsong sedan 2016/17. Men väl där räcker de inte till för att ta sig längre än till förstarundan, förutom 22/23 när de slog ut Tampa Bay Lightning för att istället förlora i andrarundan mot Florida Panthers. Men under sommaren har det värvats in mer tyngd på forwardsidan för att råda bot på problemet. Spelarmaterialet är det inga fel på nu gäller det bara att få in rätt mentalitet i laget.

Odds på Toronto Maple Leafs i NHL 23/24

Toronto Maple Leafs NHL odds ser du nedan.

Odds: Toronto Maple Leafs att få över 106,5 poäng under grundserien i NHL 23/24 Högsta odds Spelbolag
Toronto Maple Leafs 1,90

Toronto Maple Leafs styrkor

Auston Matthews är klubbens stora stjärna och med ett nytt påskrivet kontrakt med Maple Leafs som sträcker sig över fyra år blir han oumbärlig för lagets framtid. För att inte de inte ska väga för lätt i de viktigaste matcherna har det fyllts på med fysiska spelare under sommaren. De har hämtat in Tyler Bertuzzi, Max Domi och Ryan Reaves. Denna trio hoppas lagets general manager Brad Treliving ska kunna ta Toronto längre i slutspelet. William Nylander hade sin poängmässigt starkaste säsong 22/23 med 40+47 på 82 matcher och dessutom ska Mitchell Marner nämnas som en av lagets största styrkor.

Toronto Maple Leafs svagheter

Största svagheten är att de faller alldeles för lätt i slutspelet. Sedan 16/17 har de gått vidare från förstarundan en gång. Med de mer fysiska nyförvärven hoppas de kunna lösa det 23/24. Men eftersom att de åker ut tidigt finns det inte särskilt mycket slutspelsrutin och det blir det stora frågetecknet hur de ska lösa det?

Fakta om laget: Antal spelade säsonger, var är laget från, antal gånger de vunnit Stanley Cup

Maple Leafs gör 2023/24 sin 106:e säsong i NHL. Toronto Maple Leafs kommer från staden Toronto i Ontario, Kanada och deras hemmaarena heter Scotiabank Arena. De spelar i Eastern Conference och Atlantic Division. De har vunnit Stanley Cup 13 gånger, varav senaste titeln togs, 1966/67. Klubbens största profiler genom åren är Tim Horton, Red Kelly, Darryl Sittler, Dave Keon, George Armstrong, Wendel Clark, Doug Gilmour, Börje Salming, Bill Barilko och Mats Sundin.

Historik

1917 uppstod laget som Toronto Arenas för att 1927 döpas om till det nuvarande namnet Toronto Maple Leafs. De är tillsammans med Montreal Canadiens, Chicago Blackhawks, Detroit Red Wings, Boston Bruins och New York Rangers det första laget att spela i NHL. Dessa lag brukar benämnas som “Original Six”.

Spelschema, Toronto Maple Leafs

Spelschema, Genomgång av odds NHL 2023/24

Kommentarer

Feedback