Annons

Pittsburgh Penguins - NHL odds 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Pittsburgh Penguins

Hela spelschemat

Sidney Crosby och Evgeni Malkin börjar komma upp i åren. Frågan är om de stora stjärnorna har en riktigt bra säsong att kunna klämma ut? Då kan Pittsburgh Penguins bli att räkna med. Vi ser laget som en liten outsider som är med och lurar bakom de bästa lagen. Slutspel bör det definitivt bli.

Odds på Pittsburgh Penguins i NHL 2023/24

Se bäst odds NHL på Penguins säsongen 23/24 nedan.

Odds: Pittsburgh Penguins 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinner Stanley Cup 29,00

Styrkor

Penguins ar några solida wingers. Yager kan också hamna på vingen baserat på hans skicklighet. Broz och Poulin ger lite fysik och off-puck scoring förmåga. Hallander och Jarventie har en del spännande färdigheter. Även 24-årige Valtteri Puustinen kan vara en tillgång i NHL om de behöver tillföra lite skicklighet. Det är inte en elitgrupp, men det är det enda området med någon form av bredd i truppen.

Svagheter

För att uttrycka det vänligt är Pens prospektpool en svaghet. Att hålla drömmen om en fjärde Stanley Cup vid liv för Crosby, Malkin och Letang har varit kostsamt för Pens. Det är förståeligt och mer än rätt av Pens att fortsätta jaga titlar, men det har skett på bekostnad av att ha en prospect pool med någon form av bredd.

Fakta om laget: Antal spelade säsonger, var är laget från, antal gånger de vunnit Stanley Cup

Pittsburgh Penguins grundades 1966 och laget kommer från delstaten Pennsylvania. Laget har vunnit sin division 9 gånger, conference 6 och blivit Stanley Cup-mästare fem gånger. Den stora klubbikonen Mario Lemieux är idag ordförande. Laget spelar sina matcher i PPG Paints Arena med plats för dryga 18,000 åskådare.

Historik

Sisney Crosby är den spelare som spelat flest matcher i Penguins-tröjan. Den som gjort flest mål, assists och poäng är dock just nu Mario Lemieux. Andra välkända namn som representerat klubben är Jaromir Jagr, Tom Barrasso och Martin Straka bland andra.

Spelschema, Pittsburgh Penguins

Spelschema, Genomgång av odds NHL 2023/24

Kommentarer

Feedback