Annons

Philadelphia Flyers - NHL odds 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Philadelphia Flyers

Hela spelschemat

En ny riktigt tuff NHL-säsong ser ut att vänta för Flyers som rankas bland de absolut sämsta lagen. Senast laget nådde till slutspelet var 2019/20 och ingenting pekar på att biljett dit kommer lösas denna upplaga. Under 73.5 poäng för Flyers i grundserien ser vi som ett tänkbart spel.

Odds på Philadelphia Flyers i NHL 2023/24

Se bäst odds NHL på Flyers säsongen 23/24 nedan.

Odds: Philadelphia Flyers 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinner Stanley Cup 151,00

Styrkor

Flyers har en uppsjö av wingers med en mängd olika färdigheter. De är ett av de få lag som har så många spelare som är tänkta att spela på kanten att de med rätta kan lita på att Gauthier kan spela i mitten som han har gjort tidigare. Lägg till Foerster som har vi riktigt bra kvalité hos Philadelphia.. Sedan finns det även Zayde Wisdom, en grinig winger som kan göra lite av allt. Michkov är även en otrolit bra spelare man kommer få nytta av i framtiden. Endast 18 år och just nu dominant i KHL för sitt Sochi.

Svagheter

Flyers har gjort ett kanonjobb med att få fram nya förmågor i anfallet. Däremot ser det inte alls lika ljust ut defensivt, som får ses som den klart svagastepunkten idag.

Fakta om laget: Antal spelade säsonger, var är laget från, antal gånger de vunnit Stanley Cup

Flyers kommer från staden Philadelphia som ligger i delstaten Pennsylvania. Man har blivit divisionsmästare hela 16 gånger och conferencen har vunnits 8 gånger. Idag står klubben på två Stanley Cup-titlar, båda under storhetstiden på 70-talet.

Historik

Philadelphia Flyers grundades 1966 och har sedan dess tillhört NHL. Bobby Clarke är den spelare som gjort spelat flest matcher samt gjort flest assists och poäng i klubbtröjan. Flest mål har Bill Barber gjort hittills. Under storhetstiden på 70-talet gick laget under smeknamnet "Broad Street Bullies".

Spelschema, Philadelphia Flyers

Spelschema, Genomgång av odds NHL 2023/24

Kommentarer

Feedback