Annons

New York Rangers - NHL odds 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, New York Rangers

Hela spelschemat

Den klassiska klubben New York Rangers har haft det väldigt svårt att gå långt de senaste säsongerna, men nu verkar läget i laget gå åt rätt håll. Flera experter tror att man kan vara med en lång bit in i slutspelet och utmana de allra starkaste lagen denna upplaga.

Odds på New York Rangers - NHL 2023/24

Se bäst odds NHL på New York Rangers säsongen 23/24 nedan.

Odds: New York Rangers 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinner Stanley Cup 15,00

Styrkor

Rangers har gott om målfarliga wingers som ger en fin blandning av fysik och offensiv förmåga. Othmann och Sykora i samma lag kan orsaka huvudbry för motståndarförsvararna eftersom de har förmågan att springa runt i anfallszonen, skapa målchanser och komma under skinnet på dem. Cuylle kommer att straffa spelare över hela isen och använder sin stora kroppshydda för att få igenom sin vilja. Nyförvärvet Gabe Perreault har den högsta offensiva uppsidan i gruppen och kan bli en fast del av topp sex, och dra nytta av den uppmärksamhet som spelare som Othmann eller Sykora drar till sig. Rangers pipeline är inte lika stark som den var när omskolningen började, men de skördar fortfarande frukterna.

Svagheter

Rangers har spelare på nästan varje position, men deras defensiva djup på höger sida är inte alls lika starkt som på vänster. Ty Emberson är en solid prospect, men han har inte riktigt pushat för ett NHL-jobb, och vid 23 års ålder kan han vara nära slutet av sin tid som prospect. Victor Mancini är en bra NCAA-försvarare men kommer inte heller att få ett NHL-jobb inom de närmaste åren. De behöver titta på att lägga till en högerskottsförsvarare till sin prospect pool framöver eftersom de har gott om djup på vänster sida.

Fakta om laget: Antal spelade säsonger, var är laget från, antal gånger de vunnit Stanley Cup

New York Rangers gör 2023/24 sin 95:e säsong i NHL. Laget kommer från staden New York i delstaten New York, USA. Deras hemmaarena heter Madison Square Garden. De spelar i Eastern Conference och Metropolitan Division. De har vunnit 4 Stanley Cup genom tiderna. Den senaste tog de säsongen 1993/94. Klubbens största profiler genom åren är Wayne Gretzky, Brian Leetch, Mark Messier, Jaromir Jagr, Eric Lindros, Mike Richter, Henrik Lundqvist, Mike Gartner och Phil Esposito.

Historik

New York Rangers blev en del av NHL, inför säsongen 1926/27. De är tillsammans med Boston Bruins, Montreal Canadiens, Detroit Red Wings, Toronto Maple Leafs och Chicago Blackhawks ett av de ursprungliga lagen i ligan. Dessa sex kallas “Original Six”.

Kommentarer

Feedback