Annons

Dallas Stars - NHL odds 2023/24

Uppdaterad
peter.foitzik peter.foitzik
Eftersom att jag är född på 80-talet tillhör jag den senare delen av Tipsextra-generationen. Laget i mitt hjärta är Tottenham Hotspur där jag som liten blev fascinerad av Gary Lineker främst, men även Paul Gascoigne givetvis. Som Spurs-supporter har man vant sig med en hel del motgång genom åren, men lite hopp har man fått på senare tid, först med de fina åren när Gareth Bale storspelade sig igenom Premier League och senare när Harry Kane slog igenom på allvar. Höjdpunkten är Champions League-finalen mot Liverpool 2019. Har svårt att se något toppa det inom de närmsta åren.

Är ganska old school i mitt tippande då jag föredrar 1X2, men slår gärna till med ett Asian eller Över/Under för att hitta lite fördelaktigare odds.
Visa mer
Show less

Spelschema, Dallas Stars

Hela spelschemat

Dallas Stars nådde hela vägen fram till semifinal i Stanley Cup-slutspelet förra säsongen, där Vegas Golden Knights blev för svåra. Texaslaget hoppas nu på att utmana de allra bästa lagen i NHL 2023/24 och har potential att gå minst lika långt i denna upplaga. 

Odds på Dallas Stars i NHL 2023/24

Se bäst odds NHL på Dallas Stars säsongen 23/24 nedan.

Odds: Dallas Stars 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinner Stanley Cup 16,00

Styrkor

Styrkan i Stars är den varierande talang som finns bland forwards i truppen. På både vingen och i centerposition har de utmärkta kompletterande spelare. De har skyttar, passningsspelare, övergångsgenier och killar som kan skapa kaos när de väl är i offensiv zon. De har gjort ett bra jobb med att satsa på spelare som Martino, Stranges och MacDonald, samt att hitta de hårdaste arbetarna på isen med spelare som Gardiner och Stankoven. 

Svagheter

Stars saknar en målvakt i truppen som kan komma in under de närmaste åren och göra ett avtryck. Kanske kan Tiefensee eller Remi Poirier ta sig till nivån som NHL-backup, men tack och lov har Stars en av de bästa unga målvakterna i NHL i Jake Oettinger. Stars största svaghet kan dock vara att de har ett par bra unga NHL-spelare som förringar de spelare som är kvalificerade för den här nivån.

Fakta om laget: Antal spelade säsonger, var är laget från, antal gånger de vunnit Stanley Cup

Dallas Stars gör 2023/24 sin 56:e säsong i NHL. Laget kommer från staden Dallas i delstaten Texas. Deras hemmaarena heter American Airlines Center. De spelar i Western Conference och Central Division. De har vunnit Stanley Cup en gång. Klubbens största profiler genom åren är Bill Guerin, Brett Hull, Mike Modano, Jason Arnott, Ed Belfour, Sergey Zubov, Jere Lehtinen, Pierre Turgeon och Andy Moog.

Historik

Dagens Dallas Stars hette från början Minnesota North Stars som spelade sin första säsong i NHL 1967/68. Men p.g.a ekonomiska problem var laget tvunget att flytta till Dallas. Laget spelade sin första säsong under namnet Dallas Stars, 1993/94. Deras enda och första Stanley Cup vann de 1998/99 efter att de besegrade Buffalo Sabres i finalen med 4-2 i matcher.

Kommentarer

Feedback