Annons

Columbus Blue Jackets - NHL odds 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Columbus Blue Jackets

Hela spelschemat

Columbus Blue Jackets har en riktigt svag NHL-säsong att luta sig tillbaka mot när man kom sist i sin Conference och tillhörde de absolut sämsta lagen. Nu känns det som vi endast kan gå mot ljusare tider, men hur långt räcker det? Slutspelsplats vore fortfarande en stor överraskning. 

Odds på Columbus Blue Jackets - NHL 2023/24

Se bäst odds NHL på Blue Jackets säsongen 23/24 nedan.

Odds: Columbus Blue Jackets 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinner Stanley Cup 101,00

Styrkor

Jackets har den framtida allt-i-allo-stjärnan i Jiricek som redan nu får ses som en klar styrka i laget. Svozil är en defensiv stöttepelare med ett underskattat offensivt spel när hans självförtroende är på topp och han är vital den här säsongen. Ceulemans är också en spelare som bör nämnas i detta Columbus som har potential när allt stämmer.

Svagheter

Det finns egentligen inga svagheter som sticker ut extra mycket. Center-positionen kan bli en svaghet så snart Fantilli inte längre är kvalificerad för den här nivån, men mellan honom och 20-årige Cole Sillinger kan Jackets ha en bra lirare i topp sex under många år framöver. 

Fakta om laget: Antal spelade säsonger, var är laget från, antal gånger de vunnit Stanley Cup

Columbus Blue Jackets gör 2023/24 sin 23:e säsong i NHL. Laget kommer från staden Columbus i delstaten Ohio. Deras hemmaarena heter Nationwide Arena. De spelar i Eastern Conference och Metropolitan Division. De har aldrig vunnit Stanley Cup. Klubbens största profiler genom åren är Sergei Bobrovsky, Artemi Panarin, Rick Nash, Sergei Fedorov, Seth Jones och Adam Foote.

Historik

2000/01 var Columbus Blue Jackets första säsong i NHL. De spelade senast i Stanley Cup-slutspelet 2019/20. Lagets största framgång i slutspelet var när de 2018/19 slog ut Tampa Bay i första rundan med 4-0 i matcher för att sedan åka ut mot Washington Capitals i rundan efter.

Spelschema, Columbus Blue Jackets

Spelschema, Genomgång av odds NHL 2023/24

Kommentarer

Feedback