Han må ha slutat i landslaget men det stoppar inte Zlatan ifrån att stjäla alla rubriker, både på och utanför planen. I Bethards senaste kampanj så är det Zlatan du utmanar om att tippa rätt utfall i gruppspelsmatcherna under VM 2018. Priset till vinnaren? En exklusiv Rolex klocka ägd utav huvudpersonen själv, Zlatan Ibrahimovic!

 

Gratis att delta - Priser för 2 miljoner kronor

Ja det stämmer faktiskt! Det kostar dig ingenting att delta i Zlatan Challange. Allt du behöver göra är att skaffa ett konto hos Bethard, tippa utfallet i samtliga gruppspelsmatcher under VM 2018 och samla poäng för varje rätt tips. Den med flest rätt kan sedan skatta sig lycklig över att vara den nya ägaren till Zlatans Rolex klocka, värd 220 000 kronor!

Självklart har Zlatan själv lagt sina tips och han sticker inte under stolen med att han tror på ett lyckat mästerskap för svensk del. Ett starkt kollektiv utan några riktiga egon i laget kommer leda Sverige till en andraplats i gruppen efter Tyskland. Väl i utslagsfasen så väntar Brasilien om man får tro herr Ibrahimovic. 

Är inte detta nog för att få dig sugen på att delta i Zlatan Challange så kika in den senaste reklamfilmen. En video där både Zlatan och Dragomir bjuder på stor underhållning!