Med över fyra månader kvar av ligan väljer Betsson att redan nu betala ut pengar till de som tippat Liverpool som ligamästare.

– Med 19 vinster på de 20 inledande omgångarna och med världens mest kompletta lag så ser vi det redan nu som klart och betalar därför ut rekordtidigt, säger Betssons oddsexpert Mattias Wennerkvist.

Allt har gått Liverpools väg och vinner de på lördag mot Tottenham blir de historiska som ”bästa seriestart någonsin.

Enligt Betsson är striden redan över, trots att det återstår hela 18 omgångar att spela.

Mer än hälften av vinnarspelen på Liverpool

Spelbolaget väljer alltså att redan nu betala ut samtliga spel till sina kunder som har tippat laget som slutsegrare, trots att över 50 procent av vinnarspelen ligger på just Liverpool som ligamästare.

– Liverpool har inte förlorat en ligamatch under hela säsongen och formen blir starkare för varje match. Det är givetvis långt kvar, men oddsen står nu i otroligt låga 1,03 och vi ser helt enkelt inget lag som kan hota. Jag har aldrig varit mer säker, säger Mattias Wennerkvist, oddsexpert på Betsson.

Det händer att spelbolag betalar ut vinster till spelarna redan innan en serie är färdigspelad, men så här långt i förväg är rekord för Betsson.

"30 års väntan för Liverpool-fansen är över"

Om risken att tvingas betala ut dubbelt, det vill säga om något annat lag skulle vinna i maj, säger Mattias:

– Jag har lovat min kompis, tillika City-fan, att bära deras klubbtröja varje dag i ett år om jag har fel. Men det kommer inte hända, matematiken, magkänslan och formen pekar alla åt samma håll - 30 års väntan för Liverpool-fansen är över.

Oddsen för Liverpool stod vid ligastart i 3.50 gånger pengarna, strax efter favoriterna Manchester City (1.75). Nu ger ett spel på Liverpool endast 1.03 tillbaka och i skrivande stund har över 50 procent av alla vinnarspel för Premier League hos Betsson lagts på Liverpool.

Läs också:

Utbetalningen på Liverpool som vinnare av Premier League 19/20 gäller singelspel placerade hos Betsson innan kl. 21:00 den 2 januari 2020.

100 % bonus upp till 1 000 kr

18+ | Regler och villkor gäller
Läs recension
100% upp till 1000 kr i välkomstbonus!
Stort utbud med bra odds
Användarvänlig sajt
18+ | Regler och villkor gäller