Det är dags för US Open i golf, en av årets stora idrottsliga höjdpunkter.

Blir det svensk seger för första gången? 

Stenson med chans i US Open

Henrik Stenson tillhör inte längre de största favoriterna i dessa tävlingar, men han har vunnit en major tidigare, The Open, och varför inte nu få en fullträff också i US Open? Han har de senaste veckorna visat att formen är på stark uppgång och förra veckan i Kanada var han med och krigade om slutsegern fram till de sista nio hålen. Man ska verkligen inte räkna bort vår svenska stjärna, något vår golfexpert här på Betting också noterade när vi pratade med honom inför tävlingen.

En svensk majorvinnare i golf igen hade varit helt fantastiskt och glädjande nog i sig, men varför inte passa på och vinna en slant på det också? Det skulle förhöja upplevelsen ytterligare.

ComeOn har just nu ett erbjudande till nya kunder som innebär att om man sätter in 500 kronor får man hela 1500 kronor att spela för. Man får även ett par turkalsonger, som kanske kan behövas när man jobbar in Stenson i helgen, men bonusen är det viktiga.

För om man tar sin insatta femhundring, plus bonusen på 1000 kronor, och satsar det på Stenson så blir återbetalningen vid en eventuell vinst hela 76 500 kronor. Inte så tokigt på bara en satsad femhundring av egna pengar. 

Vill man jobba med en mindre insats på bara 100 kronor så har Come On ett minst lika bra erbjudande. Om man sätter in en hundring får man 600 kronor att spela för och sätter man denna summa på Stenson blir utbetalningen 40 200 kronor, med bara en hundring av egna pengar som insats. En möjlighet, minst sagt.

US Open pågår torsdag till söndag den här veckan och sändande kanaler är TV3 Sport och Viasat Golf.

200% upp till 1500 SEK i välkomstbonus!
Bra utbud
Snabba utbetalningar
18+, regler och villkor gäller

Artikeln är ett förslag på hur man kan använda spelbolagens bonusar. Läs alltid spelbolagens regler och villkor innan du använder en bonus.