Sverige går bra i EM i dambasket som den här veckan ska avgöras i Serbien. Man klarade sig från gruppspelet och skrällde sen i åttondelsfinalen. 

Nu krävs en ny skräll i kvartsfinalen när man möter hemmanationen Serbien, men det är en fullt möjlig skräll. Sverige har hög kapacitet med några riktiga världsspelare i sin startuppställning och lyckas bara de övriga spelarna dra sitt strå till stacken ska inte Serbien alls vara en omöjligt uppgift. Massiv press på Serbien som hemmanation också. Inte helt säkert att det är en fördel. Spelarna är inte helt vana vid att spela för det publiktryck man kommer ha ikväll.

Vinn stort på Sverige!

Sverige spelas just nu till 3,80, ett odds som ger fin vinst om det sitter, men varför inte trimma det lite också?

Vinn 9500 kronor på Sverige här!

Spelbolaget Yobetit har den här veckan en mycket stor bonus på hela 150%. Om man sätter in 1000 kronor får man hela 2500 kronor att spela för. Varför inte använda bonusen direkt och spela på Sverige för att krydda kvällens match rejält? 2500 kronor på Sverige och chansen att vinna 9500 kronor är där. 

Support 24/7
Snabba utbetalningar
en superbra välkomstbonus

Yobetit är ett pålitligt svenskt spelbolag som har ett stort utbud och fina odds. Mycket fin bonus som synes också. 

Matchen startar ikväll torsdag klockan 20:30 och sänds på SVT.

Vi på Betting.se marknadsför bara spelbolag som vi godkänt och vi skriver bara om bonusar som vi tycker är bra. Kom alltid ihåg att läsa bonusens villkor så att inga överraskningar uppkommer. Dessa villkor läses alltid på spelbolagets hemsida.