Drömmer du om att arbeta med spel? Vi nystartar Betting.se och vill bygga upp ett starkt stall av experter. Nu söker vi dig som är riktigt duktig på sport och spel – och som vill hjälpa andra att lyckas med betting. Ta chansen och ansök om att bli spelexpert!

Vårt mål med Betting.se är att ha inte bara en spelexpert, utan ett helt lag. Vår expertpanel som täcker ett brett område med flera olika idrotter och ligor. Som del i vårt lag får du chans att profilera dig och göra karriär inom betting.

Den mest kända experten på Betting.se är David Thorstensson. Han började som tennisbloggare och lever sedan ett antal år tillbaka på att arbeta med just betting. David är ett känt namn i spelkretsar och har blivit kontrakterad av Bethard, där han bland annat har sin nya blogg samt gör programmet Hawk-Eye med Sladjan Osmanagic.

Vi har möjlighet att ge dig samma chans. Visar du att du är duktig och seriös finns stora möjligheter att växa – och arbeta med sport och betting på heltid.

Vem är du?

  • Du har stor kunskap om någon sport eller liga. Du har också förmågan att omvandla den kunskapen och informationen till värdering och spel.
  • Vi tror att du redan nu spenderar en hel del tid på att följa idrott på plats och i media. Du spelar på sport och är seriös i vad du spelar på.
  • Du är bekant med begrepp som "asian handicap", "draw no bet" och "överodds". Du kan dessutom värdera en marknad med din egen sannolikhet för olika utfall (och därigenom hitta spelvärde).
  • Tålamod och att se saker långsiktigt är två viktiga egenskaper som du har. Du behöver även kunna förmedla dina spel genom lättlästa analyser.
  • För att vara spelexpert hos oss behöver du vara minst 18 år gammal. Du talar och skriver svenska obehindrat samt är duktig på att hitta relevant information som gör att du får ett övertag på spelbolagen – och därmed kan ge riktigt bra spel.

Vad får du av Betting.se?

  • Du blir sedd av tusentals intresserade läsare och ökar dina chanser att få ett jobb inom bettingindustrin. Vi har ett stort nätverk av både spelintresserade experter och företag inom spelbranschen.
  • Du får betalt för att dela dina speltips. Ersättningen varierar beroende på flera faktorer, men generellt sett så får du bättre betalt ju bättre du presterar.
  • Du kan bli profilerad som en av våra huvudexperter – och genom våra samarbeten med andra sajter få chans att slå igenom internationellt. Du kan även få coachning för att bli en ännu bättre spelare.

Hur blir du spelexpert?

Vill du bli spelexpert hos oss skickar du in en ansökan till [email protected]. Beskriv vem du är, vad du är duktig på samt vad som särskiljer dig gentemot andra.

OBS! Du kan öka dina chanser till att bli expert hos oss genom att registrera dig här på sajten och dela med dig av gästtips. Då får du en känsla för hur systemet fungerar – och vi får se hur du skriver och vilken kunskapsnivå du har. Kan du uppvisa en positiv spelhistorik är enskilda spel inte avgörande för om du blir uttagen eller ej.