Undrar du vilken VM-match du ska kolla på? Vi har svaret! Betting.se har nämligen sammanställt en lista över lagen som skapat mest i Fotbolls-VM.

Inte helt oväntat är det topplag som England och Spanien som gjort flest mål. Tyskland hade flest skott på mål, 24 stycken, i gruppspelet, men kvalificerade sig inte. Argentina var tätt efter med 22 skott på mål.

Av Danmarks skott på mål gick bara 11% in i målet. Laget med bäst utdelning i slutspelet var Holland som hade 63% utdelning med sina 5 mål – man sköt alltså endast åtta skott på mål under hela gruppspelet.

Hela översikten över lagen som skapat mest i gruppspelet.

Vilken åttondelsfinal vill du inte missa?

Det spelas så klart mängder av roliga matcher de kommande dagarna, men det är inte alla lag som är speciellt produktiva. Av de åtta matcherna som spelas i åttondelsfinalerna i VM så kommer de i listan nedanför att bli mest spännande – enligt vår statistik.

Hur beräknar vi detta?

Vi har sammanställt all statistik från Flashscore och genom ett poängsystem kommit fram till vilka lag det händer mest kring.

Finns det något mer vi kan utläsa från statistiken?

Qatar är det enda laget som inte blockerat ett enda skott i gruppspelet. Lagandan kanske inte var på topp där? När det kommer till domarnas kort, så var det bara Wayne Hennessey som fick syna det röda kortet medan England var enda lag som inte fick några kort över huvud taget.

Poängsystem för statistiken

Mål: 1
Skott på mål: 0.6
Skott: 0.2
Blockerat skott: 0.2
Tilldömd frispark: 0.2
Inkast: 0.1
Offside: 0.1
Gult kort: 0.3
Rött kort: 1
Hörna: 0.4
Insläppt mål: 0.4
Mål annullerat av VAR: 0.6
Straff: 0.8