Allt började med att Milan, på en presskonferens, annonserade att målvakten inte ville förlänga kontraktet som går ut nästa sommar. För det fick han mycket skit av fansen, inte bara på sociala medier och internet, utan även nere i Polen under U21-EM där fansen kastade sedlar mot honom. Där och då tycktes saken vara utagerad - Donnarumma kommer lämna Milan.

 

Hackat instagram-konto

Historien tog en ny oväntad vändning under gårdagen när italienska medier skrev att Donnarumma var på väg att sparka sin agent, Mino Raiola. Detta tillbakavisades kraftigt av målvakten som på sitt twitter-konto skrev: "#Donnarumma #Raiola I går, i dag, i morgon!". Förvirringen blev sedan total när han gick ut på instagram och skrev att han öppnade upp för en förlängning med Milan, och att de tillsammans skulle sätta sig ner för att diskutera en framtid i klubben. Därefter publicerade han ännu ett inlägg där han menade att kontot blivit hackat. En stund efter det stängdes instagram-kontot ner.

Vi kan enkelt konstatera att det sista ordet inte är sagt gällande Gianluigi Donnarummas vara eller icke vara i Milan. Från klubbens håll vill man självklart behålla supertalangen som pekats ut som en framtida kapten. Enligt italienska uppgifter är man beredda att säkra upp honom för hela 240 miljoner kronor netto över fem år. 

Målvakten befinner sig just nu i Polen för spel med det Italienska U21-landslaget som i morgon möter Spanien i semifinal.