Det är alltid kul att spendera tid på Betting.se men extra kul blir det när fler bidrar till innehållet.

Massor av stor idrott är igång, och mer blir det under hösten.

Vi har just nu speltips uppe på tennis på alla nivåer där vår expert David Thorstensson drar ett tungt lass och antagligen är landets mest vinnande tennisexpert med sina 1800 units plus här på Betting.se.

På fotboll har vi vår fantastiska Emanuel Andersson som har sjuka 132% i utdelning hittills. Han väljer att köra lite färre matcher, men alltså med vansinnig pricksäkerhet.

Vi har Niklas Anderson som lägger ut tips på golf med finfina siffror hittills. Själv en mycket god spelare på de svenska tourerna, Andersson, så han vet vad han pratar om.

Hockeysäsongen är precis på väg igång, och där har vi den mycket rutinerade Henrik Hedenskog som hängt med i många år och är vår historiskt näst mest vinnande expert här på Betting.se efter Thorstensson. Han går in till den här säsongen med 432 units plus i bagaget och håller sig mestadels till svensk hockey på låg nivå blandat med lite NHL.

Många medlemmar lägger ut egna speltips

Vad som är extra kul tycker vi i redaktionen är att fler och fler av våra läsare tar chansen att bli medlemmar på Betting.se och lägger ut sina egna speltips.

Vi har just nu en medlem som lägger ut speltips på basket och det ser lovande ut. Kanske att han satsade väl hårt på att USA skulle besegra Frankrike och sen gå hela vägen, men bortsett från den matchen har han fått in samtliga sina speltips hittills och han har också spel ute på både placeringsmatcher och semifinaler i VM. 

På tal om hockey har vi också börjat få in speltips på premiären av SHL från en medlem. Inga siffror att luta sig mot ännu, men väl värt att hålla koll på. Hemmasegrar i premiären verkar vara medicinen där.

Det är inte bara Thorstensson på tennis heller. Tennis är den sport där vi har överlägset flest speltips, både från expert Thorstensson och från våra medlemmar. En medlem har lyckats otroligt bra de senaste månaderna och även om han dippat lite så ser siffrorna fortfarande finfina ut. Kolla in hans profil där man noterar att han precis som Thorstensson använder sig av tennismatcher från alla nivåer.

Det är mycket enkelt att lägga ut sitt första speltips här på Betting.se, och visar man upp fina siffror och bra texter finns chansen alltid att bli en betald expert. Läs om hur enkelt och kul det är i vår artikel om det.

Vad är din grej? Längdskidåkning? Friidrott? NFL? Möjligheterna är obegränsade. Lägg ditt första speltips på Betting.se idag!