Silly Season är på väg att ta över fotbollsvärlden på allvar inom kort när tranfserfönstrena öppnar upp sig på vid gavel och precis som med allt annat här i världen, det finns odds på var spelare ska hamna. 

Vi här på Betting vill givetvis hänga med, och vi kommer under hela sommaren hålla koll på hur det går, vad som är sannolikt att hända, och så vidare. Kort sagt, vi tänker hålla koll på spelbolagens odds rörande var de stora spelarna kommer spela nästa säsong.

I den här artikeln fokuserar vi på Manchester United. Kommer de lyckas knyta till sig några stora namn nu när de inte kan locka med spel i Champions League? Stannar Pogba? 

Vi tar oddsen som har ett stort utbud, vad det än gäller.

Pogba verkar stanna

Svaret på frågan som ställdes ovan är antagligen att United kommer få det svårt att knyta till sig några stora nya namn, och det blir därmed extra viktigt att behålla de bra spelare de har. Pogba uttalade sig häromdagen att han kanske behöver en ny utmaning. Klumpigt eller möjligen beräknande. Klart är i alla fall att det är vidöppet kring hur det blir men sannolikheten är fortfarande störst att han stannar. Kanske inte främst för att han själv vill det utan snarare för att United faktiskt inte behöver sälja honom, och nog inte vill göra det då de inte kan ersätta honom. Pogba kommer troligen behöva göra sig omöjlig och tvinga sig bort för att det ska hända, och i så fall är Real Madrid som synes favorit till att samla upp honom. Men United ser just nu ut att få behålla Pogba alltså.

Ingen Coutinho i United

I några tidigare transferfönster har det pratats mycket om Coutinho till United men det verkar nu ha svalnat, kanske delvis beroende på att det inte blir något Champions League-spel för klubben kommande säsong. Coutinho, som hamnat lite i skuggan i Barcelona anses ändå stanna där han är om man frågar oddsen och om han lämnar så kommer PSG vara där och hugga framför United.

Icardi en möjlig värvning

Icardi till United, det har man hört länge. Chansen finns fortfarande om man ska tro oddsen, men om han lämnar är det som synes många om budet. Onekligen en skyttekung som United skulle kunna behöva och helt otänkbart känns det inte. Icardi är knappast intressant för de allra största klubbarna utanför Italien och därmed ges United kanske chansen.

Många Unitedfans drömvärvning för att täppa till mittlåset tillsammans med Lindelöf. Tyvärr har nu Koulibaly blivit så het på marknaden att lillebror, eller numera storebror kanske, City fått upp ögonen och där kan man nog tänka sig att valet för senegalesen blir enkelt om han skulle lämna Napoli. United inte borta, men inte troligt just nu att det blir någon Koulibaly i försvaret nästa säsong.

Långskott på Neymar i United

Neymar får ses som den bästa spelaren som är ute på marknaden under sommaren. United betraktas alltså som fjärde mest troligt som hans nästa destination, men för den sakens skull är det kanske inte riktigt troligt. PSG fortfarande lite favorit till att lyckas behålla honom men om han lämnar så blir det en strid mellan de spanska jättarna. 

Dessa odds kommer givetvis uppdateras under hela sommaren och vi här på Betting kommer alltså följa upp fortlöpande.