Den 24 april är det dags för UFC 261 i Jacksonville, Florida. Eventet skulle egentligen arrangerats i Singapore men på grund av restriktioner utfärdat av Singapores regerings under pandemin blir det istället VyStar Veterans Memorial Arena som är platsen för spektaklet. Med inte mindre än tre titelmatcher finns det mycket att se fram emot under galan i Florida.

I herrarnas Weltervikt är Usman är klar favorit att gå segrande ur fighten mot Jorge Masvidal. Bland damernas Stråvikt och Flugvikt väntar också titelmatcher där såväl Zhang Weili och Valentina Shevchenko är favoriter att försvara sina bälten mot Rose Namajunas respektive Jéssica Andrade. Av de tre matcherna är det Rose Namajunas som har störst chans att få till en skräll.

Missa inte: Odds & Speltips UFC 263

Speltips Titelfighter i UFC 261

Nedan går vi igenom högsta odds och speltips inför alla titelmatcher under UFC 261.

Odds: Kamaru Usman vs Jorge Masvidal

Fighter Högsta odds Spelbolag
Kamaru Usman 1,25
Jorge Masdival 4,00

Speltips: Kamaru Usman vs Jorge Masvidal

Kamaru Usman har endast förlorat en match på 19 försök i sin karriär och är ganska klar favorit mot Jorge Masvidal som går sin 50:e fight i karriären. Detta är andra gången inom en tidsperiod på 9 månader som de båda möts om titeln. Senaste fighten arrangerades i Abu Dhabi och blev spektakulär då det krävdes Unanimous Decision för att utse nigeriansk-amerikanen Usman som segrare. Nu är han ganska klar favorit igen och vi tror han håller för favoritskapet.

Speltips: Kamaru Usman vinner över Jorge Masvidal

TILL UNIBET


Odds: Weili Zhang vs Rose Namajunas

Fighter Högsta odds Spelbolag
Weili Zhang 1,52
Rose Namajunas 2,55

Speltips: Weili Zhang vs Rose Namajunas

Titelfighten mellan Rose Namajunas och Weili Zhang har inte blivit mindre het efter att Namajunas, som är av Litautiskt påbrå, hittat motivation i att ta tillbaka sin titel från en motståndare som representerar kommunism för henne. Namajunas föräldrar emigrerade till Amerika från Litauen för att fly det kommunistiska styret samtidigt som hennes gammelfarfar blev mördad av Sovjetiska soldater när han stred för den oberoende Litauiska militären. Detta är motivationsfaktorer för Rose Namajunas inför fighten mot den kinesiska mästaren.

Även om motivationen är stark talar oddsen från svenska bettingsidor inte till Namajunas fördel även om det är hon som har lägst odds av de tre titelutmanarna. Vi tror att Namajunas personliga kamp mot kommunismen kan leda till en skräll och att hon därför klarar av att besegra Weili Zhang.

Speltips: Vi spelar att Rose Namajunas besegrar Weili Zhang

TILL UNIBET

Odds: Valentina Shevchenko vs Jéssica Andrade

Fighter Högsta odds Spelbolag
Valentina Shevchenko 1,25
Jéssica Andrade 4,00

Speltips: Valentina Shevchenko vs Jéssica Andrade

Kvällens tredje huvudkort är fighten mellan Valentina Shevchenko och Jessica Andrade. Den nuvarande mästaren i flugvikt Valentina Shevchenko förväntas försvara sin titel i den mycket spännande drabbningen på UFC 261. Detta blir femte gången som Shevchenko går upp och ska försvara sin titel efter att ha vunnit den 2018. Hon varit överlägsen i sin viktklass med fyra raka vinster som inkluderar knockouts mot såväl Jessica Eye och Katlyn Chookagian.

Valentina Shevchenko är solklar favorit enligt odds, men måste vara toppform då det är den tidigare UFC-mästaren i stråvikt hon möter. Detta blir Jéssica Andrades andra fight i divisionen och även om det är en duktig fighter tror vi hon får det svårt att kunna hota Shevchenko över fem ronder.

Speltips: Valentina Shevchenko vinner över Jéssica Andrade

TILL UNIBET