Det är dags för oss i redaktionen att plocka ut dagens bästa spel även denna tisdag och jodå, vårt utvalda spel igår gick in igen. 

Idag blir det lite snabba ryck för den som vill hänga med. Vår utvalda match startar redan 13:30.

Querrey plockar Thiem

Vi väljer vår tennisexpert Thorstensson och vi väljer Wimbledon. Vi väljer ett spel där motiveringen känns blytung. Thiem har vunnit lika många matcher som han förlorat på gräs på ATP-touren och det ställt mot Querrey som har fantastiska siffror på gräs, det låter bra. Läs Thorstenssons speltips här eller häng på spelet direkt med högsta odds från Bethard.

Kör Querrey till 2,45 hos Bethard här!

Bethard är utan tvekan spelbolaget för de som tycker om tennis. Man har högst återbetalning av alla spelbolag i världen på ATP-touren där Wimbledon ingår. Man betalar helt enkelt tillbaka mest pengar till spelarna, ofta uppemot 99%. Man tar alltså bara en krona per satsad hundring.

Kanonbonus hos Bethard

Just nu har man en fin bonus hos Bethard också. Med så höga odds har man varit lite försiktig med bonusarna till nya kunder på sistone, men den här veckan kan man få 100% upp till 1000 kronor om man startar ett nytt konto. Det i kombination med de höga oddsen, det är inget att fundera på. Man ska vara kund hos Bethard.

Matchen startar 13:30 och sänds i Eurosports kanaler.