Reklam

Dominic Thiem - Sam Querrey: 2

Matchcenter
2 juli 2019 at 13:40 - Tennis, England - ATP - Wimbledon
Court 2, All England Club
2 jul 2019 at 08:44 (Uppdaterad 2 jul 2019 at 16:10) 02/07
133
0
Chans (1-2): 52-48%
Spelvärde: 117,60%
Lägsta spelbara odds: 2,08
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-3
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Wimbledon. Underlag: Gräs.

Det är egentligen inte mycket svårare än att titta på siffrorna här. Jag använder det sällan som motivering. Det är lite för enkelt. Jag föredrar att försöka föra fram lite kunskap och på så vis motivera spelen, men här är det siffrorna som är mest tydliga.

Thiem har 14-13 i matcher på gräs genom åren. 52% vunna matcher på gräs.

Querrey har 64-37 i matcher på gräs genom åren. 63% vunna matcher på gräs.

Och jag skulle säga att de där siffrorna är ganska smickrande för Thiem. Han vann en turnering med sjukt svagt startfält i Stuttgart för några år sen. Utan den veckan hade han haft minus på gräs, och jag ser inte riktigt varför han skulle vara mycket bättre den här gången. Han har inte förberett sig överhuvudtaget och inte spelat en enda tävlingsmatch på gräs den här sommaren. Det är nästan som att han gett upp.

Querrey har tappat i ranking senaste året. Han har spelat ganska lite. Men när gräset nu kom imponerade han direkt. Han var i final i Eastbourne förra veckan och var nog den veckans bästa spelare så han borde ha vunnit.

Querrey är kanske inte den spelare han var för några år sen när han skickade ut Djokovic ur Wimbledon men jag tror inte han kommer behöva vara i närheten av så bra för att vinna den här matchen. Jag tror chansen är väldigt god att han med sin nivå från förra veckan bara är bättre än Thiem och vinner matchen på det, även med den nivå som Querrey numera håller.

Högst odds hos Bethard som alltid har högst återbetalning på atp-touren. Just nu 1000 kronor bonus om man startar ett nytt konto.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback