Fin träff igår på Allsvenskan men idag går vi tillbaka till tennisen igen. Vi i redaktionen hade en hel del att välja på men vi fastnade för den här, enligt vår tennisexpert stora favoriten, i Hamburg.

Dagens bästa spel

Ganska stor turnering i Hamburg den här veckan och den här matchen kommer från första omgången. Thorstensson går på vem som är bäst vad det verkar och det känns ju klokt. Bra spelvärde, Thorstensson väljer 8/10 units, och redaktionen känner sig trygg med det här spelet som dagens bästa spel. Hela speltipset kan läsas här

Skyhöga odds och fin bonus hos Bethard

Bethard har närmare 99% återbetalning på matchen vilket gör att man i vanlig ordning står högst upp i alla listor gällande högst odds och högst återbetalning. Det finns faktiskt inga andra spelbolag som är särskilt nära, varken svenska eller utländska. Bethard står i en klass för sig när det gäller odds på tennis.

Den här veckan har man en riktigt fin bonus att erbjuda sina nya kunder. 100% insättningsbonus upp till 1000 kronor och det med högst humana omsättningskrav. Insättning plus bonus måste omsättas fyra gånger till odds över 1,80. Prova Bethard, det rekommenderas om man gillar tennis.